Antwi etterspurt i Spania

Ifølge den spanske storavisen AS ventes Godwin Antwi å vende tilbake til Spania da hans kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen. Agent hevder interesse for Pranjic.

Antwi går gratis
Etter at Antwi kom som en storvokst unggutt i 2005 og var med å finne juniorcupen i sin første sesong med Liverpool, har den forventede utviklingen aldri kommet for midtstopperen. Det har isteden blitt utlån til Accrington Stanley, Hartlepool og Tranmere uten noen stor suksess.

Kontrakten til ghaneseren løper ut i juni, da han også fyller 21 år. Han ble hentet av Rafael Benitez fra Real Zaragoza og innehar spansk pass.

Ifølge AS er Real Betis favoritter til å sikre seg Godwin Antwi på Bosman, men Malaga, Almeria og Recreativo skal også være interesserte

Kroat linket
Ifølge den danske agenten og tidligere storspiller Søren Lerby, skal Liverpool være en av klubbene som vurderer Danijel Pranjic. Den kroatiske landslagspilleren har scoret 16 mål på 28 kamper for Heerenveen denne sesongen, fra venstrevingen selv om han også er fast straffeeksekutør for sin klubb. 27-årige Pranjic har vært fire sesonger i Heerenveen, etter at han kom fra Dinamo Zagreb.

- Jeg kan bekrefte at engelske og spanske klubber ser på Pranjic, sier Lerby til Sportske Novosti.

- Liverpool har allerede vist sin interesse, og også Betis og Sevilla følger ham.