Aquilani snart i trening

Benitez tror at Aquilani kan være i trening om to til tre uker. Det siste røntgenbildet av ankelen var veldig bra. Noen spillere fortsatt ikke i kampform. Rafa er bekymret for alle dødballscoringene i mot.

Alberto Aquilani ble hentet fra AS Roma for £17,1M i sommer, men har ennå ikke spilt for Liverpool. Midtbanespilleren ble ankeloperert i sommer, og Benítez håper at spilleren snart er tilbake på treningsfeltet.
- Han har kommet seg og er mye bedre. Vi tror at han kanskje kan trene om to eller tre uker, og vi får se hvordan han utvikler seg. Det siste røntgenbildet var veldig bra, så vi får se, sier Benítez ifølge Liverpoolfc.tv.

Benítez opplyste i forrige uke at italieneren hadde begynt å trene i svømmebassenget og i treningstudioet.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Rafael Benítez innrømmer at flere av spillerne ennå ikke er i kampform.
- Den beste måten å bli bedre på er ved å vinne kamper. Noen spillere må forbedre både fysikken og kampformen. Det er et spørsmål om tid.

Liverpool har fått bedre resultater etter landskamper enn tidligere, blant annet seier mot Manchester United forrige sesong.
- Jeg skal svare på det på søndag etter Burnley-kampen! Vi tror vi kan klare det, men det er veldig vanskelig. Noen spillere returnerer ikke før torsdag kveld. Noen er ikke tilbake før på fredag. Vi får se hvordan spillerne er. Så får vi bestemme hvem som er i form til å spille.

Benítez er bekymret for at alle baklengsmålene denne sesongen har kommet på dødballer.
- Ja, vi har analysert det. Det er noe vi må bli bedre på.