Arbeloa med mot Villa - men ikke Alonso

Benitez bekrefter at Agger er tilbake i trening. Ellers sier han det stikk motsatte av det Echo skrev tidligere i dag, nemlig at Arbeloa trolig rekker Villa-kampen, mens Alonso og Benayoun ikke gjør det.

Til Liverpoolfc.tv bekrefter Rafael Benitez at Daniel Agger er tilbake i full trening etter sin ryggskade. Spanjolen sier også at Agger kan få en plass i troppen til hjemmekampen mot Aston Villa på søndag.

- Daniel er tilbake i trening. Forhåpentligvis vil han være tilgjengelig til helgens kamp, men det avhenger av hva legen sier, og hvorvidt han vurderer dette som en risiko eller ei.

- Å ha Agger tilbake gir oss et stort løft. Spesielt i hjemmekampene er han en spiller som kan slå gode pasninger og som kan være med fremover og utgjøre en trussel foran motstanderens mål.

- Vi har savnet ham, og forhåpentligvis vil han nå være tilgjengelig for oss resten av sesongen.

Benitez hinter også om at Alvaro Arbeloa blir klar til spill mot Villa, samtidig som han innrømmer at Villa-kampen kan komme for tidlig for Xabi Alonso.

- Arbeloa trente i dag. Det var en lett treningsøkt, men jeg tror han blir klar til Villa-kampen.

- Det blir vanskeligere å bli klar for Xabi Alonso. Han trente også, men kun med fysioterapeutene.

- For øyeblikket er det kun Yossi Benayoun og Philipp Degen som ikke trener. Det er veldig bra at flesteparten av våre spillere er skadefri, da det betyr at vi kan gjøre forandringer på laget når vi behøver det.