Årets første hjemmekamp for reservene

Liverpools reservelag spiller sin første hjemmekamp for sesongen, når de er vertskap for Bolton på Prenton Park i kveld. Nikola Saric kan få en sjanse til å vise seg frem. Avspark kl. 20.00.

Reservelagets manager, John McMahon, er godt kjent i korridorene på Prenton Park. Han har fungert som midlertidig manager i Tranmere Rovers ved to anledninger. Nå håper han at hans gamle arbeidsplass skal bringe lykke for Liverpools reservelag.

- Jeg har mange gode minner fra Prenton Park. Det var her jeg gikk gradene etter at John Aldridge hentet meg inn som juniortrener. Jeg hadde en fantastisk tid i Tranmere, og lærte mye der. Klubben behandlet meg alltid bra, og det er fint at vi skal spille våre hjemmekamper her i år, uttaler reservelagets manager til Liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis kan vi vise oss frem som et sterkt lag, få til godt spill og oppnå noen gode resultater på denne banen. Først og fremst var vi ute etter en god gressmatte å spille på, og det har det alltid vært på Prenton Park. Derfor ser vi frem til å spille våre kamper her.

Liverpool reservelag tapte ufortjent 3-2 borte mot Blackburn i sin første seriekamp denne sesongen. Nå håper McMahon at hans disipler kan slå tilbake mot Bolton.

- Det er alltid vanskelig når du taper kamper. Det er mye vi kan forbedre fra forrige uke, uttaler han.

- I perioder var vi gode mot Blackburn, men vi betalte dyrt for at vi tok foten av gasspedalen. Vi liker å forberede oss godt, så jeg overvar kampen som Boltons reservelag spilte mot Manchester United før helgen. Vi fikk sett litt av hva motstanderen har å by på.

- De har et lag som jobber hardt, og de blir en tøff test for oss. Vi må jobbe like hardt som dem i kveld, og det er forhåpentligvis nok til å vinne kampen.

- Vi kan jobbe enda hardere, både individuelt og som lag. Vi streber alltid etter det perfekte, og vi ønsker alltid å bli bedre. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng i kveld.

En som ivrer etter å imponere for reservelaget er den unge dansken Nikola Saric. Han mistet store deler av forrige sesong på grunn av skade, så nå satser han på å få markert seg skikkelig denne sesongen.

- Nikola har deltatt på alle treningene, og forhåpentligvis vil han ha fremgang og få vist oss hva han er kapabel til, kommenterer McMahon.

- Han teknisk god, og har et godt overblikk. Han er også en god avslutter, så forhåpentligvis vil han kjempe om en fast plass på reservelaget.

Kveldens kamp fra Prenton Park kan ses live på LFC TV for de som har e-season ticket. Avspark er klokken 20.00, mens LFC TV starter forsendingen klokken 19.30. Jan Mølby vil være sidekommentator, mens John Durnin er gjest i studio.

Liverpool.no følger selvsagt kampen med fortløpende oppdateringer.