Årets hjemmeside: liverpool.no

Supporterunionen for britisk fotball har kåret liverpool.no til årets hjemmeside for 2008/09, foran nettstedene til Bolton og Man United. Det er andre gang vi vinner denne kåringen.

Liverpool vant den første kåringen av årets hjemmeside i 2002/03, og når vi nå igjen fikk tilliten er det første gang samme nettsted har gått til topps to ganger.

Juryen bestod av Øivind Smestad (TIPS), Frank Østerås (SBF) og juryleder Trond Fuhre (SBF).

Deres begrunnelse:

"De skandinaviske liverpoolsupporterne kan være stolte av sin hjemmeside med Knut Sundfjord som webmaster. Her oser det kvalitet på mange områder. Som nyhetshjemmeside kommer nyhetene raskt og her legges ikke inn stoff som er kun rykter. Man kan stole på hva som legges inn. Dette er en supporterklubb som har store ressurser, noe som gjenspeiles i godt skrevne artikler av personer med meget god kunnskap om sin egen klubb. Det er en brukervennlig hjemmeside som viser i klartekst hvilken farge som er deres.
Vi ser også en klar politikk som skiller hva som legges inn på hjemmesiden og deres medlemsblad The Kopite.
Totaliteten på tilbud, aktiviteter og nyheter er med svært få unntak tilfredsstillende, når vi legger vekt på supporterklubbens størrelse og muligheter."