Årets Supporter 2008-09

Supporterunionen for Britisk fotball vil i tradisjonen tro invitere alle medlemsklubber/medlemmer til å sende inn sine forslag til årets supporter 2008/09.

Det er ingen spesielle kriterier for å bli årets supporter, men noen hovedpunker har vi. Det kan for eksempel være: En person som har gjort seg bemerket med initiativrik jobbing for sitt lokale nærmiljø innen britisk fotball. Vi tenker på samling av sosiale lag, samlinger på pub for å se engelsk fotball eventuelt fotballquizer. Være pådriver i den lokale supporterklubben, der man tar initiativ til å samle personer til felles hygge. Det kan være å arrangere fellesturer for sin supporterklubb til de britiske øyer. Det å være groundhopper dvs. å samle på flest mulig fotballbaner i Storbritannia. Se sitt eget favorittlag live på hjemmebane og bortebane blir også verdsatt. Jobbe for sin supporterklubb: Viktige oppgaver kan være å holde hjemmesiden oppdatert, bidra sterkt i utgivelse av supporterklubbens medlemsblad eller ha ansvaret for økonomien. Ta initiativ til og fremme sin klubb ved å være med på arrangementer i regi av SBF eller andre aktiviteter supporterklubben kan dra nytte av. Hvis du mener din kandidat kan oppfylle noen av nevnte krav, la oss bli orientert.

 

 

 Det skal være gjevt å bli kåret til årets supporter. Noen supporterklubber har mange medlemmer, og da flere som gjør en fremragende innsats. Derfor er det viktig at så mange som mulig sender inn sitt bidrag på den kandidaten de mener bør bli årets supporter 2008/09.

 

En annen årsak som gjør denne kåringen ærefull og spesiell er at de fire beste kandidatene blir invitert som gjester i studio til Canal+. Det betyr at din kandidat kan få snakke om sin klubb i studio sammen med programleder Dag Solheim.

I aller siste sending denne sesongen vil årets supporter bli kåret. Årets supporter er da gjest i Canal+ studio.

 

Send inn navn på din kandidat innen torsdag 7. mai til  [email protected] Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

I juryen sitter: Trond Fuhre og Frank Østerås (SBF) og Kenneth Fredheim og Dag Solheim (Canal+)

 

Vennlig hilsen,

 

Frank Østerås

Styremedlem

Supporterunionen for Britisk fotball