Aurelio advarer mot Fulham-gjentagelse

Etter Liverpools trepoenger mot Manchester Unied ble det tap mot Fulham seks dager senere. Nå mener Aurelio at de røde må klare å følge opp den flotte seieren mot Everton.

Fabio Aurelio mener at Liverpool må bygge videre på seieren mot Everton når de røde møter Blackburn i morgen. Forrige gang Liverpool vant i ligaen, mot Manchester United, gikk laget på en 1-3-smell mot Fulham i London.
- Målet vårt er å komme tilbake blant de fire beste så fort som mulig, uttaler Aurelio til Liverpool Echo.

- Vi må klatre på tabellen. For å klare det må vi vinne hver kamp vi har på programmet. Det var et viktig resultat mot Everton, men det vil være det samme mot Blackburn. Det vil også bli det samme etterpå når vi møter Arsenal.

- Vi må være klare for disse kampene og kjempe på samme måte som vi gjorde på Goodison. Men det var bare tre poeng. Vi må sørge for å følge opp.

- Vi gjorde en god jobb sist søndag, og dere kunne se hvor mye vi ønsket å vinne. Men det betyr ingenting dersom vi ikke sørger for å få et positivt resultat neste gang også. Det er en hårdfin linje å få resultatene på vår side.

- Det var veldig viktig å beseire Everton. Vi trengte et resultatet, og det var godt for selvtilliten at vi klarte det i lokaloppgjøret. Vi måtte matche dem når gjaldt å kjempe om ballinnehav og det var en stor batalje i 1.omgang.

- Da kampen åpnet seg i 2.omgang, var vi i stand til å spille ballen bedre og skape noen sjanser. Det var en vanskelig kamp. Det kommer til å bli tilsvarende mot Blackburn.

- Vi har begynt å bygge et momentum. Seieren føles så mye bedre enn den mot Debrecen. Det var vanskelig der fordi vi visste at det ikke bare handlet om oss. Mot Everton gjorde vi jobben vår og viste at vi kan begynne å klatre på tabellen.

- Vi har våre målsettinger. Det viktigste er å ta tre poeng, men nå kan vi begynne å se fremover litt mer. Vi vet at fra nå av og frem til sesongslutt kommer hver kamp til å bli viktig for oss.

Aurelio benytter også anledningen til å berømme Pepe Reina. Keeperen har vist stabil form hele sesongen, og vartet opp med noen glimrende redninger i Merseyside-derbyet.
- Pepe har vist det hele sesongen. Han har hjulpet oss mye med noen redninger han har foretatt, og det var flott å se han gjøre det samme mot Everton. De hadde en klar sjanse til å score, men det er hva Pepe gjør.

- Han er så hurtig som keeper at man vet at han kommer til å nå ballen først de fleste gangene. Han besitter store kvaliteter med føttene. Man behøver ikke å snakke om hvor god han er fordi alle kan se det på banen.