Ayala takker sin far for fremgangen

Daniel Ayala mener at mye av fremgangen han har hatt siden han kom til Liverpool fra Sevilla, skyldes råd og vink fra hans far. Spranget fra akademifotball i Spania har vært enormt.

Daniel Ayala forteller til LFC Weekly at det var et enormt sprang fra å spille akademifotball i Sevilla til å bli kastet rett inn på reservelaget i Liverpool.

- Jeg spilte akademifotball i Sevilla, og gikk rett inn på reservelaget da jeg kom til Liverpool. Klubben bestemte at jeg skulle spille for reservelaget. Det var umiddelbart et trinn opp på kvalitetsstigen for meg, i forhold til hva jeg var vant med fra Spania. Det var bra for meg. Det var en veldig stor utfordring, og et viktig øyeblikk i karrieren min, siteres Ayala.

- Jeg har blitt mye bedre av å spille på reservelaget. Men nå må jeg utvikle meg ytterligere. Jeg har kommet langt, men har minst like lang vei å gå før jeg når mine mål.

- Hvor godt jeg synes jeg har spilt selv, eller hvor bra andre folk sier at jeg har gjort det, betyr fint lite for faren min. Han har alltid sin egen mening. Jeg kan være en del av en forsvarsrekke som ikke slipper inn mål, eller jeg kan score mål selv, og han vil fortsatt finne ting som jeg må forbedre meg på, avslører midtstopperen.

- Jeg takker ham for dette, for han driver meg videre. Han får meg til å kjempe for å bli bedre i alt jeg foretar meg på trening og i kamp. Jeg elsker at faren min forventer mye av meg, og jeg setter pris på hans råd og prøver å gjøre som han sier, avslutter Ayala.