Babel trolig ute

Tony Barrett i The Times skriver at Ryan Babel sannsynligvis mister kampen mot Debrecen. Daniel Agger forventes å bli klar. Benítez synes laget har spilt bedre de seneste tre kampene.

Både Daniel Agger og Ryan Babel ble skadet mot Manchester City i går. Babel pådro seg en ankelskade, mens Daniel Agger måtte sy fem sting i ansiktet. Tony Barrett i The Times melder at Ryan Babel sannsynligvis mister oppgjøret mot Debrecen på tirsdag. Daniel Agger forventes å bli tilgjengelig.

Det er allerede klart at Torres ikke blir med til Ungarn. Spissen står også i fare for å gå glipp av Merseyside-derbyet søndag 29.november.

Liverpool har bare vunnet én av de seneste ti kampene, men Rafael Benítez mener at det er tegn til fremgang i de tre seneste kampene - poengdelinger mot Lyon, Birmingham og Manchester City.
- I de tre seneste kampene kan dere se at vi har gjort det langt bedre. Mot Birmingham var det en stor, positiv forskjell. På lørdag var det også slik. Vi fikk en veldig god reaksjon.

- Jeg er fornøyd med innsatsen til alle spillerne. De jobbet hardt og forsøkte å vinne helt til siste slutt.

- Det kan gjøres feil, men man må være fornøyd med deres viljestyrke. Hvis vi vinner én eller to kamper, vil det bli lettere.