Barry venter til etter landskampene

Martin O'Neill forventer ikke at Gareth Barry tar en stilling til fremtiden sin først etter landskampene i juni. Lucas ønsker å bli på Anfield, men kom ikke med for Brasil til VM-kval og Confederations Cup.

Gareth Barry har bare 12 måneder igjen av sin kontrakt med Aston Villa. Spilleren har et sterkt ønske å spille i Champions League, men det blir i så fall ikke på Villa Park neste sesong. Rafael Benítez er meget interesert i å sikre seg midtbanespilleren.

Aston Villas manager Martin O'Neill bekreftet i går at samtaler er i gang med Gareth Barry om en ny lukrativ fireårskontrakt, men det er lite sannsynlig at 28-åringen tar noen avgjørelse om sin fremtid før etter VM-kvalifiseringskampene mot Kazakhstan og Andorra i neste måned.
- Vi har hatt samtaler med Gareths agent. De har gått veldig bra. De har vært åpne, vennlige og rett frem.

- Det er saker spilleren må vurdere og som vi må tenke på, men jeg har sagt til ham at vi absolutt ikke må skynde oss.

- Han har kampen mot Newcatsle på søndag. Deretter har han Englands landskamper å se frem til. Jeg er sikker på at han ikke vil legge hodet i bløt før de to VM-kvalifiseringskampene er over.

- Etter han har spilt de kampene, vil det bli tid til skikkelige samtaler. Vi ville like om han fortsetter.

- Men jeg forstår også, etter at han ga oss en ekstra sesong, at det er noe han og vi må se på om noen tilbyr ham muligheten til å spille i Champions League.

Lucas vil fortsette på Anfield
I tabloidpressen har Lucas Leiva blitt satt i forbindelse med en overgang til utlandet, men brasilianeren ser for seg en fremtid i Liverpool.
- Mine utsikter for neste sesong er veldig gode. Jeg har et mål om å bli i Liverpool. Men fotballmarkedet er veldig dynamisk. Det avhenger av mange faktorer jeg ikke kan påvirke, sier Lucas.

Lengre ferie for Lucas
Lucas har verken kommet med i Brasils tropp til de to VM-kvalifiseringskampene mot Uruguay og Paraguay eller til Confederations Cup. Landslagssjef Dunga har offentliggjort en tropp på 23 spillere uten 22-åringens navn.