Benítez spent på United

Benitez er spent på om fire kamper på to uker kan føre til at Man United vil gå på en smell. Mot den beste ligasesongen under Rafa. Alonso med beskyttelsesstøvel.

Liverpool må sette sin lit til at Manchester United snubler i ligainnspurten dersom Premier League-pokalen skal havne på Anfield denne sesongen. Manchester United har fire kamper på 12 dager, inkludert en Champions League-semifinale mot Arsenal i morgen. Anfield-klubben har igjen kun tre ligakamper på tre uker.
- Vi må se om vi kan opprettholde presset på dem, og deretter se om de begår feil, uttaler Benítez.

- Vi er i en slik posisjon at dersom vi vinner fremover, kan vi se om de går på en smell med oss tett bak. Jeg tror at det kommer til å skje. Man kan ikke miste troen.

Liverpool kuttet ned avstanden opp til United til tre poeng etter å ha tatt sin syvende seier på åtte kamper, en kamprekke som også har gitt 26 nettkjenninger. Benítez er ikke sikker på om Manchester United blir forstyrret av å delta i to turneringer.
-  Jeg tror ikke at Manchester United Champions League-semifinale denne ikke vil være distraherende for dem.

- Det kan ha vært slik når den første kampen havnet mellom to store ligakamper, men de har tid til restitusjon etter returkampen i e-cupen mot arsenal.

- De har en stor stall og gode spillere som kan komme inn. De har tid til forberedelser nå. De kan kanskje bli påvirket i den første kampen på søndag etter returlampen i Europa.

- Da er det lokaloppgjør mot Manchester City. Jeg ville selvsagt alltid like å se dem i vanskeligheter, men jeg tror ikke det denne gang.

Med seier på Upton Park, der Liverpool tapte 0-1 forrige sesong, vil Liverpool ta over 1.plassen før United møter byrival city neste dag. United spiller mot Wigan i en hengekamp 13.mai før de tar i mot Arsenal 16.mai. I sesongavslutningen venter Hull på KC Stadium.
- De har fremdeles en stor derbykamp å spille, noe som alltid er vanskelig for dem. Så skal de møte Arsenal hjemme, enda en vanskelig kamp.

- Men vi har ingen innflytelse i disse kampene. Vi kan bare fortsette å vinne og håpe.

- Uansett hva som skjer mellom nå og sesongslutt blir dette sannsynligvis vår beste premier League-sesongen i løpet av min tid i klubben.

- Totalt sett har vi gjort det bra, men det er noe vi kunne ha gjort bedre.

- Vi er fornøyd med den posisjonen vi er i. Fremgangen og forbedringen av spillerstallen har vært veldig tydelig. Erfaringen med å kjempe om tittelen vil være bra for fremtiden, men nå må vi fortsette å kjempe.

- Vi har scoret 68 mål allerede denne sesongen, bedre en totalen forrige sesong. Det er naturlig at du scorer flere mål med bedre spillere. Vi har skapt flere sjanser og begynt å ta vare på dem.

Alonso med beskyttelsesstøvel
Det har ikke kommet mer informasjon om skadene til Xabi Alonso og Javier Mascherano, men Rafael Benítez var håpefull etter kampen i går at begge, i tillegg til Fernando Torres,  skal bli klare til oppgjøret mot West Ham. Liverpool Echo rapporterer at Alonso forlot stadion med en beskyttelsesstøvel og at Mascherano haltet etter å ha fått en vridning i den ene ankelen. Fernando Torres var ikke med mot Newcastle grunnet en stram hamstring.