Benítez trekker frem Yossi og Lucas

Benítez er meget godt fornøyd med Lucas Leiva og tremålsscorer Yossi Benayoun i 4-0-seieren mot Burnley. Owen Coyle synes Steven Gerrard var god. Michael Shields til stede.

Liverpool tok en overbevisende 4-0-seier mot Burnley på Anfield i dag. Yossi Benayoun lagde hat-trick. Rafael Benítez nevnte spesielt israelerens gode spill i samtaler med pressen etter kampslutt.
- Vi vet at han er en spiller med kvalitet. Vi har sett hvor god han er når han har kommet inn fra benken. Vi har snakket om hvorvidt han kunne starte eller ikke, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- I dag var han veldig bra. Hans bevegelse var fantastisk for laget.

- Under landskampene snakket jeg med noen spillere om hvordan de kunne forandre på ting, og det var bare å jobbe hardt.

- Yossi var av gårde, men han ønsket å spille. Når en spiller ønsker å spille, er det veldig lett: Du må bevise dette på hver treningsøkt og i en kamp dersom du får sjansen.

- Yossi er en spiller med erfaring. Han vet at den beste måten å kjempe for plassen sin er å gjøre noe bra på banen.

Selv om Benayoun tok med seg matchballen hjem, synes Benítez at det var en annen spiller som var nøkkelen til 4-0-seieren.
- Lucas støttet og håndterte spillet i midten, og han lot alle andre gå fremover. For meg var han nøkkelspilleren i dag. Vi kan snakke om Yossi, men det er takket være Lucas. En ting jeg ble fortalt da jeg kom hit, var at at dersom du jobbet hardt, ville fansen være med deg.

- De kunne se i dag igjen at Lucas er en arbeidskar med kvalitet. Han kan utfordre i luften, takle og spille ballen.

- Han jobbet så hardt i ulike posisjoner og tillot andre spillere mer frihet. For meg var han en veldig viktig spiller for oss i dag.

Burnley-manager Owen Coyle hyller Steven Gerrard som opererte i en dypere rolle ved siden av Lucas.
- Steven kan spille på høyre back og likevel være effektiv fordi han er en verdensklassespiller. Dere ser det internasjonalt og på klubbnivå hver uke. Han er en virkelig Liverpool-spiller, vil jeg si. Jeg ville likevel ha foretrukket om han spilte høyre back!

Michael Shields fikk en varm mottagelse av andre Liverpool-supportere da han var til stede på sin første Liverpool-kamp etter løslatelsen. Han var invitert sammen med sin far, mor og to søstre.