Benayoun glad for å ha Reina på laget

Yossi Benayoun synes Jose Reina har storspilt, trass i sju baklengs på fire kamper. Kuyt akter å slå tilbake etter en dårlig start. Hooton ute med ny bildebok om Liverpool FC.

Yossi Benayoun mener at Jose Reina i innledningen av sesongen igjen har bevist at han er Premier Leagues beste målvakt. Sisteskansen har vært en av Liverpools beste spillere i samtlige fire kamper som er spilt så langt. Det er i hovedsak svakt spill av de foran ham på banen som har ført til at de røde har sluppet inn sju mål på disse kampene.

- I hele min tid i klubben har Pepe spilt på et virkelig høyt nivå. Han er en av våre beste spillere, og har vært utmerket også de første ukene av denne sesongen, uttaler Benayoun til Liverpool Echo.

- Han gjorde en helt avgjørende redning som forhindret Matt Taylor scoring i Bolton-kampen, og han har gjort lignende redninger i de andre kampene. Det er flott å ha en slik lagkamerat, legger israeleren til.

- Personlig anser jeg ham som den beste keeperen i Premier League. Han skuffer aldri, og vi vet vi alltid kan stole på ham.

- Det var så viktig å ta disse tre poengene før landslagsavbrekket. Etter å ha tapt to kamper allerede, visste vi at vi ikke hadde råd til å tape en til. Det var en hard kamp. Bolton er et fysisk robust lag, og vi var lettet over å få med oss alle poengene. Forhåpentligvis kan vi spille med mer selvtillit fremover etter denne seieren.

- Mot Aston Villa hadde vi en av disse dagene der alle marginer gikk i vår disfavør. Mot Bolton var det mye bedre.

Benayoun er for tiden opptatt med forberedelsene til Israels VM-kvalifiseringskamper mot Latvia (i morgen) og Luxemburg (på onsdag). Israelerne ligger for øyeblikket fire poeng bak Hellas og Sveits, som er lagene som topper gruppe 2.

- Jeg ser frem til å gi alt for landslaget, og når jeg returnerer til Liverpool vil vi forhåpentligvis starte klatringen på tabellen.

Benayoun hadde et godt innhopp fra benken i ligaåpningen mot Tottenham, og han fikk deretter starte kampene mot Stoke og Aston Villa. Men mot Bolton var han tilbake på benken.

- Som alle spillere ønsker jeg å starte hver kamp. Men det er opp til manageren å bestemme hvem som starter, og det eneste jeg kan gjøre er å yte maksimalt når jeg får sjansen og håpe at det er nok. Det vil alltid være konkurranse om plassene på laget i en klubb som Liverpool. Jeg følte at jeg spilte bra i kampene mot Tottenham og Stoke. Jeg må fortsette å spille på det nivået.

- Vi skal legge den dårlige starten bak oss
Dirk Kuyt slutter seg inn i rekken av Liverpool-spillere som ønsker å legge den svake sesonginnledningen bak seg.

- Vi er alle klar over at vi har tapt to kamper. Slikt skjer. Det var skuffende og det var en dårlig start. Men måten vi slo Bolton på, ved å komme tilbake etter å ha ligget under to ganger, ga oss en langt mer positiv følelse, uttaler nederlenderen til Sky Sports News.

- Jeg mener vi fortsatt har en god sjanse i ligaen. Det er tidlig i sesongen, og det viktigste er å fokusere på neste kamp. Begynner vi å vinne egne kamper, vil vi ta igjen det tapte.

- Vi gjorde to store kjøp i sommer. Glen Johnson var en av de beste spillerne i Premier League i fjor, og vi har også hentet Aquilani. Vi må vente litt før vi får se ham i aksjon, men med disse to kjøpene fremstår vi som et stort lag. Xabi Alonso var en stor spiller for Liverpool, og hadde noen gode sesonger i klubben, men i fotball vil spillere komme og gå. Xabi ønsket å spille for Real Madrid. Han har forlatt oss, og vi må legge det bak oss.

Peter Hooton med ny Liverpool-bok
Musikeren, forfatteren og Liverpool-supporteren Peter Hooton har dykket ned i Daily Mirrors fotoarkiv, og er nå aktuell med en ny bok om Liverpool FC. I boken, som er en samling fotografier fra Liverpool FC så dagens lys i 1892 og frem til 100-årsjubileet i 1992, publiserer han en rekke tidligere upubliserte bilder. Boken har fått tittelen "When Football Was Football: Liverpool".

- Jeg er godt fornøyd med boken. Den har blitt unik, kommenterer Hooton til Liverpool Echo.

- 90% av bildene jeg har inkludert i boken, er bilder jeg ikke har sett før jeg fant dem i arkivene, forteller han.

Boken koster £18.99, og er allerede å finne i hyllene i bokbutikkene i Liverpool.