Bo Larsen forsvarer kortet

Gårsdagens danske dommer faststår ved at det var rett å gi John Terry det gule kortet som gjør at han mister returen. Fields of Anfield Road populær.

På stillingen 1-1 i går pådro John Terry seg et gult kort for faresfullt spill da han kastet seg inn i en duell med Pepe Reina. Chelsea-kapteinen selv mener han kun gikk etter ball, og at det gule kortet både var strengt og unødvendig. Han og Frank Lampard beskylte også dansken for å la seg påvirke av press fra Anfield-publikummet og Liverpools spillere. Den danske kamplederen har nå sett situasjonen i ettertid, og synes fremdeles det var den riktige avgjørelsen.

- Selvsagt er han litt bitter, for han vil miste returoppgjøret. Han kunne ha unngått å løpt inn i målvakten med vilje. Jeg er ikke i tvil om at jeg tok den riktige beslutningen, sier dansken i følge FourFourTwo.

Fields of Anfield Road populær
Den nye versjonen av Fields of Anfield Road selger godt om dagen. Inntektene fra salget går til Hillsborough Family Support Group, og det virker til at singelen som ble lansert på mandag selger godt.

I følge iTunes ligger den nå på fjerdeplass over de mest solgte/nedlastede albummene i Storbritannia, andreplass i Irland, og tredjeplass i Norge - bak Yeah Yeah Yeahs og Röyksopp. Når det kommer til enkeltsanger, ligger den på 40. plass i Norge. Dersom du enda ikke har kjøpt den, kan dette gjøres her.