Brown frykter Turner-avgang

Phil Brown er redd han må gi slipp på Michael Turner. Honda følges av Rafa. Barcelona går for Fabregas, og dropper Mascherano? Negredo til Russland?

Hull-manager Phil Brown tror at Hull vil slite med å holde på midtstopper Michael Turner, nå som Liverpool har vist interesse for ham. Skysports.com hevder at Rafael Benitez har hatt Turner i kikkerten helt siden begynnelsen av fjorårssesongen.

- Jeg har snakket med Rafa Benitez som Michael, men hans vurdering og verdsetting av gutten er langt under vår, bekrefter Brown til skysports.com.

- Jeg ønsker av hele mitt hjerte å beholde Michael, men jeg vet det blir vanskelig. Når en av toppklubbene i Europa ønsker dine tjenester, kan en ung mann la seg friste, legger han til.

Honda følges også av Rafa
Skysports.com melder også at Liverpool følger den japanske landslagsspilleren Keisuke Honda med stor interesse. Opplysningene stammer fra hollandsk presse, der VVV Venlo-formann Hai Berden siteres på at flere toppklubbber følger den målfarlige midtbanespilleren.

Honda ble kåret til den "mest verdifulle" spilleren i den nederlandske ligaen i fjor, og har gjort tre mål på de to første kampene i år.

- Flere toppklubber er interessert i Honda. Noen av dem skal spille i Champions League denne sesongen, uttaler Berden til Algemeen Dagblad.

Liverpools speidere skal ha fulgt Honda i de to første kampene denne sesongen, og 23-åringen har ingenting i mot en overgang til Premier League.

- Å spille i en prestisjefull liga som Premier League vil være en drøm som går i oppfyllelse. Jeg vil seriøst vurdere de tilbud som måtte komme, uttalte spilleren tidligere i år.

Barcelona har gitt opp Mascherano?
Flere av de mest seriøse engelske avisene melder i dag at Barcelona mer eller mindre har gitt opp å kjøpe Javier Mascherano fra Liverpool, og melder nå at katalanerne vil forsøke seg med et bud på £25M for å sikre seg Arsenals Cesc Fabregas i stedet.

Negredo til Russland?
En spiller som har vært linket til Liverpool denne sommeren kan være på vei til Russland. Zenit St Petersburg har nemlig lagt inn et bud på 15 millioner euro for Real Madrid-spissen Alvaro Negredo. Det melder spanske AS. Russerne skal være villige til å betale angriperen 3,5 millioner euro i årslønn.