Buchtmann og Ayala usikre

Både Buchtmann og Ayala er usikre til første finalekamp. Begge sliter med en hofteskade. Sen avgjørelse om duoen blir spilleklar. Owens advarer for Arsenal gode angrepsspill.

John Owens sier til liverpoolfc.tv at både Daniel Ayala og Christopher Buchtmann er usikre til dagens kamp. Begge har pådratt seg en hofteskade, og en avgjørelse om duoen kan spille mot Arsenal på Emirates Stadium i kveld vil først bli tatt like før avspark.
- Buchtmann har hatt en stjernerolle i Tysklands seier i U17-EM den seneste uken, men pådro seg en skade i finalen. Vi må vente og se om han blir friskmeldt, sier Owens.

- Akkurat som Ayala har han en hofteskade og det vil være en nedtur for oss. Vi har mange alternativer i angrep, men ikke så mange i forsvar. Vi vet at Arsenal har en svært offensiv spillestil. Hvis begge er ute, kan vi ende opp med en situasjon der vi må vinne 6-5, noe som ikke er bra for et gammelt hjerte!

- Fra spøk til alvor. Jeg antar vi må gjøre en god del forsvarsarbeid i kveld. Det er best for oss om vi har begge tilgjengelige fordi vi har et ganske samspilt forsvar i Youth Cup denne sesongen.

- Det er ingen bedre arena for guttene til å vise seg frem. Emirates Stadium er et utmerket stadion.

- Selvsagt kan det gå begge veier. Enten vil vi heve oss for anledningen og produsere gode saker eller så vil vi stivne. Man vet aldri i juniorfotball hvordan de kommer til å reagere. Det er tross alt en læringskurve.

- Etter ti minutter eller så får man ofte en god anelse. Vi håper på en solid start. Ser vi tilbake på noen av våre tidligere cupkamper, så klarte vi å komme foran mot Leeds og Chelsea. Det ville vært hyggelig om vi klarte det samme igjen.

- Arsenal har vist at dersom de får en tidlig ledelse, kan de kjøre deg i senk. De scoret tidlig i returoppgjøret i semifnalen hjemme mot Manchester City. De ledet 4-0 etter en time.

- Vi har ikke råd til noe lignende. Vi må være i en slik posisjon at vi kan ha en ordentlig sjanse når vi møter dem foran egne fans på tirsdag.

- Forhåpentligvis kan Hughie McAuley motivere spillerne og med rett innstilling avslutte sesongen på topp med noe som vil bli vår fjerde juniorcuptriumf i historien.