Burnley-kampen direkte på Canal+

Liverpool v Burnley sendes direkte på Canal+ Sport Extra. Mihaylovs PSV-overgang fortsatt ikke spikret. Wigan støtter Liverpools VM-kandidatur.

Canal+ opplyser på sine nettsider at de kommer til å vise Liverpools hjemmekamp mot Burnley lørdag 12.september klokken 16.00 direkte. Kampen blir vist på Canal+ Sport Extra, og sendestart er satt til klokken 15.55.

Mihaylov-overgang fortsatt ikke spikret
I går meldte det bulgarske nettstedet gong.bg at Liverpool hadde blitt enig med PSV Eindhoven om en overgang for målvakten Nikolay Mihaylov når transfervinduet åpner igjen i januar. Uttalelser fra spilleren selv til bulgarske 24chasa tyder imidlertid på at overgangen ikke er helt i boks ennå.

- Liverpool og PSV har allerede kommet til enighet, men Twente-manager Steve McClaren nektet meg å forlate Twente, siteres Mihaylov.

- Vi vil fortsette samtalene i vinterpausen, og jeg føler meg trygg på at jeg vil skrive under for PSV i janaur. Dessverre ble tiden for knapp til at vi fikk terminert låneavtalen jeg har med Twente på en skikkelig måte, legger han til.

PSV har ifølge rapportene fått Liverpool til å gi slipp på Mihaylov for 1,5 millioner euro. Liverpool insisterte imidlertid på å få med en klausul om at de kunne kjøpe tilbake målvakten på et senere tidspunkt for 3 millioner euro, men overgangen kollapset på grunn av manglende tid til å få alt i orden før transfervinduet stengte, skal man tro 24chasa.

Wigan støtter Liverpools VM-kandidatur
Wigan Athletic går nå ut og støtter Liverpools søknad om å bli VM-by dersom England får VM i fotball i 2018. Wigan håper nemlig at deres stadion DW Stadium, deres treningsbane Christopher Park og Wrightington Country Club skal kunne bli base for ett av VM-lagene som skal spille i Liverpool.

- Vi har bygd opp førsteklasses fasiliteter her i byen de siste 10 årene. Det vil være en ære for oss som klubb og by om vi kan slutte oss til Liverpools VM-søknad og bli en del av en av de største begivenhetene i sportens verden, uttaler Wigan-formann Dave Whelan til Press Association.

- Vi vil gjøre alt vi kan som klubb og by for å støtte denne søknaden. Jeg synes det er veldig spennende å tenke på at vår klubb kan bli involvert som VM-arrangør. Vi håper alle at England blir valgt som vertsnasjon, sier klubbens daglige leder, Brenda Spencer.