Carra glad for avansement

Jamie Carragher er meget glad for å være videre til 4.runde i Carling Cup. David N'Gog fryder seg over å ha blitt matchvinner. Simon Grayson om offside-annuleringen.

Jamie Carragher ledet Liverpool som kaptein mot Leeds i kveldens Carling Cup-kamp, og etter 90 minutter var han glad for avansement til 4.runde. David N'Gog scoret som kjent kampens eneste mål, midtveis i annen omgang.

Manager Rafael Benitez hadde valgt å benytte benkesliterne i kveldens kamp, og gjorde ni bytter i startopptillingen i forhold til kampen mot West Ham i helgen. Bare Jamie Carragher og Javier Mascherano startet begge.

- De utenlandske spillerne i troppen er ikke vant til denne type cupkamper fra hjemlandene sine. Jeg fortalte dem på forhånd at det kom til å bli en vanskelig kamp, og denne kampen var minst like vanskelig som de andre vi har spilt denne sesongen, sa Carra til Sky Sports 2 etter matchen.

- Leeds spilte meget bra. De var litt uhedlige, ettersom vi vant i kveld, men jeg er glad for at vi er videre, la han til.

- Vi stilte selvsagt ikke med vårt fulle Premier League-lag, og det ble en veldig tøff kamp. Vi ønsker selvsagt å vinne ligacupen. Det er noen år siden vi vant et trofé nå, og jeg ville elske å spille på Wembley med Liverpool. Du får et par sjanser til det hver sesong, og denne turneringen er en av dem.

(artikkelen fortsetter under bildet)

N'Gog glad for scoring
20 år gamle David N'Gog mener det faktum at han ble matchvinner i kveld vil gjøre godt for selvtilliten.

- Dette var virkelig viktig for selvtilliten min. Jeg synes vi spilte bra, og jobbet hardt sammen som lag. Jeg er veldig glad for at jeg scoret i kveld, uttalte den unge franskmannen.

- Jeg vet jeg ikke får spille i hver kamp, men når manageren gir meg tillit må jeg prøve å gjøre mitt beste for laget og forsøke å score mål, la han til.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Grayson om offsideannuleringen
Leeds fikk et mål tvilsomt underkjent for offside i første omgang. Vertenes manager tror at resultatet kunne ha blitt helt annerledes om denne nettkjenningen hadde blitt godkjent.

- Det må ha vært svært marginalt. Det er slike avgjørelser som av og til kan gå i mot deg. Dette var et vendepunkt i kampen, for vi spilte meget bra og skapte noen virkelig gode sjanser. Men noen ganger går ikke avgjørelsene din vei, konkluderte Grayson.

- Våre spillere var fantastiske, og la ned en enorm innsats mot et klasselag. Vi ga dem en tøff fight i kveld, og spillerne kan være veldig stolte over egen innsats. Dessverre fikk vi ikke den seieren vi kunne ha hatt.