Carra ville hjelpe Pepe

Jamie Carragher forklarer utskjellingen av Alvaro Arbeloa med at han ønsket at Liverpool og Pepe Reina igjen skulle holde buret rent. Dalla Valle, Gulacsi og Simon slått ut av EM.

Reina en kamp bak van der Sar
En ukarakteristisk krangel mellom Jamie Carragher og Alvaro Arbeloa under kampen mot WBA endte med knuffing, etter at Jamie ga Alvaro huden full etter en situasjon hvor han mente lagkameraten ikke hadde gjort jobben med å komme nær nok en motstander. Manager Rafa Benitez og spillerne trakk på skuldrene av det etterpå, men Carra forklarte likevel nærmere hvorfor han så svart i noen sekunder. Det var for at Pepe Reina fortsatt skulle være med i kampen om Golden Glove, prisen for fleste kamper med buret rent. En kamp før slutt har van der Sar 21 kamper med null baklengs, mens 2-0 mot West Bromwich gir Pepe 20 kamper før avslutningsrunden.

- Vi kan ikke vinne ligaen nå men det er likevel flere andre mål å strekke seg etter, forklarte Carragher seg etter kampen.

- Vi ønsket å holde buret rent og vi ønsket at Pepe skulle ha en sjanse til å vinne Golden Glove enda en sesong. Pepe er nå en bak van der Sar og det er sjanse for at van der Sar ikke vil spille til neste uke, slik at vi ønsket å sikre seg at nullen ble holdt.

- For å være ærlig var vi litt slappe i vårt forsvarspill gjennom hele kampen og de hadde for mange sjanser. Kanskje tok vi litt lett på det og lot dem angripe oss for mye, men det var en av de vanskeligste kampene jeg har spilt i under hele sesongen.

- Det er hardt å vinne Premier League siden våre fire beste lag pluss Barcelona trolig nå utgjør de fem beste lagene i Europa. Det er den utfordringen vi står ovenfor.

- Du kan se på tallene fra denne sesongen og det er imponerende at vi bare har tapt to kamper og scoret mange mål, men United har fått flere poeng enn oss og ros til dem siden det er det som betyr noe.

- Vi må nå vinne vår siste kamp og sørge for at vi blir nummer to.


Ungarn og Finland utslått
Peter Gulacsi og Andras Simon for Ungarn, samt Lauri Dalla Valle for Finland, er utslått av EM for U19 landslag. I gruppespillet gikk Serbia videre fra gruppe 1 med sju poeng på tre kamper.

Serberne sikret seieren etter 1-0 i siste kamp mot Ungarn. Gulacsi stod hele kampen i mål, mens Simon var på banen i 76 minutter for ungarerne som da ble sist i gruppa.

Finland kom på andreplass, etter 2-0 seier i siste kamp mot Østerrike. Lauri Dalla Valle var verken på banen eller benken.