Chelsea i kvartfinalen

Liverpool møter Chelsea i kvartfinalen i Champions League. Første kamp går på Anfield. I en eventuell semifinale venter Barcelona eller Bayern München, med første kamp borte.

Trekningen av kvart- og semifinalene i Champions League starter i Nyon i Sveits klokken 12.00. Lagene som Liverpool kan trekke er: Arsenal, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Manchester United, Porto, Villarreal.

Trekningen er åpen. Alle kan trekke hverandre, uavhengig av om de er fra samme nasjon og om de har møttes tidligere i turneringen. Første lag ut av skåla spiller hjemme først.

Kvartfinaler:
Villarreal - Arsenal
Manchester United - Porto
Liverpool - Chelsea
Barcelona - Bayern München

Liverpools kvartfinale mot Chelsea på Anfield spilles enten 7. eller 8. april, mens returen på Stamford Bridge går enten 14. eller 15.april. Endelige datoer fastsettes senere. Dette er femte sesong på rad at Liverpool og Chelsea møter hverandre i Champions League!

Semifinaler:
Manchester United/Porto - Villarreal/Arsenal
Barcelona/Bayern München - Liverpool/Chelsea

Vinner av semifinale 2 blir betraktet som hjemmelag i finalen i Roma. Med andre ord vil Liverpool bli betraktet som hjemmelag om de når finalen, og får dermed spille i helrødt.