David Johnson til sykehus i ambulanse

Kveldens legendekamp i Arendal fikk en særs dramatisk avslutning. Liverpool-legenden David Johnson ble fraktet til sykehus i ambulanse. Heldigvis var det kun snakk om ribbensbrudd.

Kveldens legendekamp mellom Liverpool og Grane i Arendal ble avblåst før tiden, etter at David Johnson pådro seg det som tilsynelatende var en svært alvorlig skade.

Mange trodde at Johnson skadet seg i det som så ut som et mislykket brasseforsøk. Vår kilde på stadion mener imidlertid at dette ikke medfører riktighet. Johnson skal ifølge vår kilde ha gått opp i en hodeduell, der han kom ut av balanse etter å ha fått en liten dytt. Dermed landet han forkjært på ryggen, og skal umiddelbart ha klaget over store smerter i nakke og rygg.

Spilleren fikk kyndig behandling av lege og fysioterapeut, men hadde fortsatt store smerter da han ble fraktet bort fra banen i ambulanse. Manager Phil Thompson var med Johnson i ambulansen, og den tidligere storscoreren er nå fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal. 58 år gamle Johnson var ved bevissthet da han ble lagt i ambulansen.

Vi kommer til oppdatere denne saken så snart vi får mer informasjon om tilstanden til David Johnson.

SISTE: På sykehuset i Arendal har man nå konstatert at skaden til David Johnson heldigvis ikke var så alvorlig som først fryktet. Det er nå bekreftet at det kun dreier seg om et ribbensbrudd. Johnson blir imidlertid på sykehuset over natten.

Johnson skulle ha reist videre fra Norge til Færøyene etter kveldens kamp i Arendal. På Færøyene skulle Liverpool-legenden i tillegg til å spille legendekamp også ha arrangert sin egen fotballskole. Dette får han nå trolig ikke vært med på.