Degen fra start

Philipp Degen, David N'Gog og Nabil El Zhar er blant de som starter for reservene i kveldens kamp mot Newcastle. Danske Nikola Saric på benken for første gang.

Gary Ablett har et interessant lag til sesongens siste kamp for reservene, når man møter Newcastle i Warrington. Rafa Benitez har tydeligvis gitt beskjed om at David N'Gog og Nabil El Zhar trenger matchtrening, samtidig som Philipp Degen fortsetter nok et "comeback" ved å spille fra start på høyrebacken.

Det skulle dermed bli et fysisk sterkt angrepspar med N'Gog og ungarske Andras Simon, som har vist tegn til bedre takter de siste par kampene. Med El Zhar og Bruna forventet å spille på sidene bør det bli gode muligheter for Degen til å komme fram fra sin backplass.

På benken sitter Nikola Saric, dansken som har slitt med en kneskade helt siden han kom før sesongen og nå endelig blir regnet frisk nok til å være med i reservelagstroppen.Avspark er kl 20.00. Kampen sendes på LFC TV og blir oppdatert her på liverpool.no.

Liverpools lag: Dean Bouzanis; Philipp Degen, Mikel San Jose, Daniel Ayala, Stephen Darby; Nabil El Zhar, Damien Plessis, Victor Palsson, Gerardo Bruna; Andras Simon, David N'Gog.  Reserver: Martin Hansen, Emmanuel Mendy, Nikola Saric, Daniel Pacheco, Vincent Weijl.