Duo ute for Newcastle

Newcastle må unnvære Steven Taylor og José Enrique mot Liverpool. Begge må stå over grunnet skade. Gutiérrez friskmeldt. Spissene Obafemi Martins og Mark Viduka må ta det rolig på trening.

Newcastle bekrefter på sin nettside at forsvarsspillerne Steven Taylor og José Enrique definitivt mister kampen mot Liverpool. Taylor slo opp en ankelskade i tapet mot Tottenham i forrige måned, og er fortsatt på sidelinjen. Enrique pådro seg en hamstringskade mot Portsmouth på mandag, og han reiser ikke med "skjærene" til Merseyside.

Kantspilleren Jonas Gutiérrez har blitt klar av en liten ankelskade. Argentineren var ikke frisk nok til å være i startoppstillingen mot Pompey, men ble byttet inn da 20 minutter gjensto. 

Ifølge The Guardian har Newcastle også problemer med angrepsspillere. Obafemi Martins og Mark Viduka sliter med henholdsvis lyske og akilles. Begge må ta det forsiktig på trening for å ikke risikere å bli satt ut av spill. Peter Løvenkrands var ubenyttet reserve mot Portsmouth etter å ha mistet de to foregående kampene.

Tamas Kadar (beinbrudd) og Ignacio Gonzalez (akilles) er ute.