Echo: - Trolig nytt forsøk på Barry

Liverpool Echo tror at Rafael Benítez vil gjøre et nytt forsøk på å hente Gareth Barry når overgangsvinduet åpner. Martin O'Neill håper å motstå bud på spilleren. Intet bud på Tevez.

Rafael Benítez er svært interessert i å hente Gareth Barry til Liverpool. Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at Liverpools manager trolig vil forsøke å hente midtbanespilleren når overgangsvinduet åpner.

Forrige sesong prøvde de røde også å kjøpe 28-åringen fra Aston Villa, men klubbene klarte ikke å komme til enighet om overgangssum. Spilleren har kun ett år igjen av sin kontrakt, og Villa vil ikke kunne forlange like mye for spilleren nå. Barry ønsker svært gjerne å spille Champions League, og Benítez har denne gang mer tro på at han vil lykkes med å hente sin mann.

Aston Villa vil gjøre sitt ytterste for å beholde Barry, og skal etter rapportene stå klare til å tilby spilleren en ny lukrativ kontrakt.

Aston Villas manager Martin O'Neill forstår at Gareth Barry vil vurdere andre muligheter etter 10-11 år på Villa Park, men håper at klubben vil klare å takke nei til eventuelle bud på spilleren.
- Vil vi avfeie henvendelser på spillere? Spillere er under kontrakt. Det er meget viktig, fastslår O'Neill overfor Birmingham Mail.

- Jeg vil bli overrasket om noen ikke kommer med henvendelser på våre spillere - store klubber - men jeg håper vi vil kunne motstå det det.

- Med Gareth, som har vært 10-11 år i klubben, aksepterer du at han ser på andre muligheter.

Martin O'Neill ønsker heller å forstere laget enn å selge lagets viktigste spillere.
- Er Villa ikke lenger en selgerklubb? I øyeblikket er vi veldig sterke. Det vil være opp til oss å forsøke å opprettholde det.

- Jeg tror det er noe ved dette laget her som vi skal forsøke å forbedre.

Intet bud på Tevez
I motsetning til rapporter i engelsk tabloidpresse så har ikke Liverpool kommet med bud på Manchester Uniteds spiss Carlos Tevez. Dette melder Tony Barrett i Liverpool Echo.