Eintracht Frankfurt vil ha Voronin

Liverpool Echo melder at Eintracht Frankfurt viser interesse for Andriy Voronin, og tyskerne kan komme til å forsøke seg med et bud på ukraineren i januar. Enda en reservelagskamp flyttes.

Eintracht Frankfurt ligger midt på tabellen i Bundesliga, og ønsker å styrke angrepet. Tyskerne har ennå til gode å komme med noen offisiell henvendelse til Liverpool angående Voronin, men Echo melder at interessen er reell.

Voronin har ikke blitt noen suksess i Liverpool etter at han kom på Bosman-overgang fra Bayer Leverkusen i 2007. I Tyskland er 30-åringen et langt større navn, etter at han gjorde 11 mål på utlån i Hertha Berlin i fjor. Hertha ønsket å gjøre overgangen permanent i sommer, men hadde ikke råd til å betale det Liverpool forlangte.

Dersom Eintracht Frankfurt nå matcher det Liverpool vil ha for ukraineren, er det alt som tyder på at de røde lar spissen gå.

Voronin har startet tre kamper for Liverpool denne sesongen, i tillegg til at han har ni innhopp fra innbytterbenken. Han har ikke scoret mål på disse kampene, og befinner seg bak både Fernando Torres og David N'Gog i spisskøen.

Voronins kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2011.

Enda en reservelagskamp har fått nye dato
Nylig kunne vi opplyse at reservelagets bortekamp mot Wigan hadde fått ny dato. Nå har det samme skjedd med hjemmekampen mot Blackburn, som har blitt flyttet fra 2.desember til mandag 8.februar. Avspark er satt til klokken 20.00.