Falkirk vil ha Flynn permanent

Falkirk vil forsøke å signere Ryan Flynn på en permanent kontrakt, men grunnet utlånsavtalen haster det ikke. Den skotske klubben har opsjon på kjøp av spilleren for £20000.

Ryan Flynn er utlånt til Falkirk for hele 2009/10-sesongen.  Midtbanespilleren har scoret to mål på fire kamper for klubben i skotsk Premier League. 21-åringen har gjort et såpass godt inntrykk at manager Eddie May ønsker å gjøre overgangen permanent.

- Vi vil prøve å få Ryan Flynn-avtalen ordnet. Han er på lån for hele sesongen, så det er ingen umiddelbar hast, men det er definitivt en avtale vi ønsker å få til. Vi har gjort det klart at vi vil like å få til en mer permanent ordning. Til syvende og sist er det opp til Ryan og Liverpool, uttaler May til Daily Express.

- Ryan er et eksepsjonelt talent, og jeg tror folk ser det i hans korte tid i Falkirk. Jeg er ikke i tvil om at Ryan vil bli en enda bedre spiller i fremtiden, enten det er med Falkirk eller andre steder.

Det gjenstår å se om Flynn vil ende opp i Falkirk, men det er fortsatt også en mulighet for at han kan redde Liverpool-karrieren sin. Hans kontrakt med Liverpool utløper etter sesongslutt.