Forest gir ikke opp Anderson

Nottingham Forest gir ikke opp kampen om Paul Anderson selv om Swansea har fått et sekssifret bud akseptert. Manager Billy Davies vil ta kontakt når spilleren kommer hjem fra ferie.

Paul Anderson tilbrakte hele 2008/09-sesongen på lån i Nottingham Forest. Kantspilleren spilte 28 kamper for klubben som unngikk nedrykk til League One, og imponerte i løpet av tiden på City Ground.

Forest vil gjerne gjøre overgangen permanent. Swansea har imidlertid fått et bud akseptert av Liverpool, men en overgang er ennå ikke sluttført.  Anderson har tidligere også vært utlånt til Swansea.

Nottingham Forest-manager Billy Davies har ikke gitt opp håpet om å sikre seg 20-åringen.
- Vi er fortsatt interessert i Paul, og det er ikke ute av våre hender (angående Swanseas aksepterte bud), sier Davies til Nottingham Evening Post.

- Vi får se hva vi kan få til. Vi vi vil sitte ned og diskutere situasjonen med Paul, og prate med ham om det. Vi planlegger å snakke med ham når han kommer tilbake fra ferie.

- Vi bygger opp et godt lag hvor vi vil ha gode spillere som ønsker å komme hit og spille for Nottingham Forest. Jeg har sagt det lenge.

- Jeg ønsker spillere som vil være med å ta denne klubben videre til nye høyder. Hvis spillerne tror at gresset er grønnere andre steder, så er det opp til dem.