Fortsatt usikkert med King Kenny

Kenny Dalglish sier at ingen ting er avgjort vedrørende om han får en rolle i Liverpool FC eller ikke til neste sesong. Han mener det har vært et positivt og mer stabilt år for de røde.

Til BBC vil ikke legenden si noe mer om den stillingen som det er blitt antydet at Kenny Dalglish vil få fra og med neste sesong, muligens en konsulentrolle hvor han skal være et bindeledd mellom akademiet og Melwood. Han velger å snakke om årets Liverpool FC, som han mener har vist nok til det gir grobunn for optimisme foran neste sesong.

- Vi får bare vente og se, hvis jeg kan være til noen hjelp for denne fotballklubben så ønsker jeg å være det, gjentar Kenny. - Hvis det er til mer hjelp at jeg er supporter da er det fint. Det er ikke noe problem, jeg bærer ikke nag til noen.

- Årets Liverpool har presset dem langt hardere enn de tre eller fire siste årene, sier Dalglish om årets gullkamp med Man Utd.

- De kan definitivt være stolte av sin innsats denne sesongen. Dette året har det vært mye optimisme og vi kan se fram mot neste år.

- Det ville ha vært veldig positivt å vinne Premier League, men jeg tror det er mye stabilitet i klubben nå. Kanskje var det ikke det i oktober og november.

- Rafa har signert en ny kontrakt og har Steven Gerrard, Fernando Torres, Dirk Kuyt, Daniel Agger og mange av de yngre spillere.

- Jeg er sikker på at det vil komme folk inn og noen vil forsvinne, men jo sterkere vi blir jo bedre sjanse vil vi ha.