Fortsatt uvisst med Anderson

Paul Anderson har ennå ikke blitt informert av Liverpool eller Swansea om at de er enige om en overgangssum for ham. Spilleren er på ferie frem til neste uke.

Huw Jenkins, formann i Swansea, bekreftet tidligere denne uken at Liverpool FC hadde akseptert et sekssifret bud på Paul Anderson. 20-åringen vet imidlertid ingenting om overganssummen som Liverpool og Swansea har avtalt. Phil Anderson, spillerens far, opplyser at klubbene ikke har informert om samtalene som har pågått.
- Vi har ikke vært i kontakt med klubbene. De kan ha avtalt noe, men på dette stadiet er vi ikke klokere, sier Phil Anderson til Melton Times.

Spilleren skal nå forhandle om sine personlige betingelser. Det er lite sannsynlig at en overgang vil bli bekreftet de kommende dagene fordi den tidligere U19-landslagsspilleren er på to ukers ferie frem til neste uke. Dessuten er overgangsvinduet stengt frem til 1.juli.

Paul Anderson tilbrakte 2007/08-sesongen i Swansea, og ble da kåret til "Årets spiller" i opprykkssesongen fra League One. Også Nottingham Forest, hvor spilleren var på lån denne sesongen, har uttrykt ønske om å kjøpe kantspilleren. Også inntil fire andre klubber sies å være interessert.