Fremgangen er merkbar

Færre poeng frem til lederlaget tyder på fremskritt. Benítez fornøyd med sesongen, men små detaljer har forhindret sesongen i bli enda bedre. Ryktes at Rafa vil beholde Cavalieri.

Rafael Benítez synes det har vært en god sesong selv om Liverpool ikke skulle ende opp med å vinne ligatittelen. Forhåpentligvis er tiden forbi da Liverpool havnet håpløst bak mesterlaget. I 2005 var avstanden 37 poeng, i 2007 21 poeng og forrige sesong 11 poeng.
- Det handler ikke bare om å vinne, selv om det er det viktigste, sier Benítez.

- Liverpool må være blant de fire beste hele tiden. Dersom vi kan beholde stammen i laget og prestere på samme nivå, kan vi være der.

- Man kan ikke være 20 poeng bak og forsøke å vinne tittelen. Vi må bruke erfaringen vi har fått denne sesongen, så kan vi kjempe om hvert poeng. Ja, vi ønsker å vinne trofeer om du skal være helt fornøyd, men lagets prestasjoner har vært gode.

Det er detaljene som frustrerer Rafael Benítez.
- Vi tapte mot Everton i FA-cupen med 10 spillere og slapp inn et mål i det 188 minutt. Vi spilte 4-4 mot Chelsea i Champions League, men var best i lange perioder. Folk har sagt at dersom Liverpool ønsker å vinne ligaen, må vi være meget stabile. Det har vi vært. Dersom Steven Gerrard og Fernando Torres hadde vært skadefrie, ville vi ha ligget bedre an.


Vil beholde Cavalieri?
The Independet hevder at Rafael Benítez gjerne vil beholde reservekeeper Diego Cavalieri til tross for interessen fra Benfica.