Fryder seg over å få sjansen i Huddersfield

Martin Kelly ser frem til å tilegne seg litt rutine under sitt låneopphold i Huddersfield. Det er kun et tidsspørsmål før Liverpools nummer 34 får sin første kamp for The Terriers.

Dessverre ble det ingen Huddersfield-debut i helgens kamp mot Hereford for Kelly. Huddersfield har nå sju kamper igjen å spille i League One denne sesongen.

- Jeg er fornøyd med valget av Huddersfield som utlånsklubb. Jeg fryder meg over at jeg får sjansen til å tilegne meg litt rutine i League One, og jeg er sikker på at jeg tok det riktige valget. Jeg tror dette blir en fin opplevelse, sier Kelly til Liverpoolfc.tv. om utlånsoppholdet som varer ut sesongen.

- Jeg forventet nesten å bli sendt ut på lån nå, men det var først etter ungdomslandslagets kamp på onsdag at jeg fikk vite hva mine valgmuligheter var. Gary Ablett ringte og fortalte meg om denne muligheten. Vi snakket om det en drøy time, og konkluderte med at det ville være riktig for meg å dra til Huddersfield.

- Jeg er fortsatt ung, og dette er en del av min læringskurve. Erfaringen kommer til å bli nyttig for meg, avslutter Kelly.