Gerrard ble PFA Fans' Player of the Year

Steven Gerrard har blitt kåret til årets spiller i Premier League av fotballfansen på øyriket. Danijel Pranjic drømmer om overgang fra Heerenveen til Liverpool.

The Professional Footballers Association (PFA) melder på sine offisielle nettsider at Steven Gerrard har blitt kåret til PFA Fans' Player of the Year for Premier League. Et fint plaster på såret etter den nærmest uforståelige kåringen av Ryan Giggs som PFA Player of the Year.

Gerrard har blitt kåret til PFA Fans' Player of the Month tre ganger denne sesongen, og stakk altså nå av med utmerkelsen for årets spiller også.

- Steven har alltid vært en av mine spesielle favoritter, og jeg er henrykt over at han var blant de nominerte til PFA Player of the Year. Den tittelen tilfalt Ryan Giggs, noe jeg mener var riktig. Men jeg er like glad for at fotballfans i det ganske land har tildelt Steven denne æren, sier daglig leder i PFA, Gordon Taylor.

- I likhet med hans mange fans, har jeg den største respekt for ham og beundrer ham for måten han spiller på. Han er en topp proff, og en verdig vinner, legger Taylor til.

Pranjic drømmer om Liverpool
Danijel Pranjic innrømmer at han drømmer om en overgang til Liverpool. Pranjics agent, danske Søren Lerby, hevdet i forrige uke at de røde har vist interesse for hans klient etter at kroaten har gjort 16 mål på 29 kamper for Heerenveen i den nederlandske ligaen denne sesongen. Real Beits og Sevilla skal også vise interesse for den kroatiske landslagsspilleren.

- Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg får vente til transfervinduet, og se hva som skjer da, sier Pranjic til Omroep Friesland angående interessen fra klubber utenfor Nederland.

- Samtlige aviser i Kroatia har ringt meg angående interessen fra Liverpool og jeg var også på TV, men jeg kan ikke si noe om det. Det eneste jeg vet, er det som har stått i avisene. Liverpool ville selvsagt vært en drømmeklubb for meg.