Gerrard fit for fight

Steven Gerrard ser frem til Kroatia-kampen, og bekrefter at han kun fikk seg en smell og ingen alvorlig skade mot Slovenia i går. Brasil beseiret Argentina på bortebane.

Steven Gerrard fikk seg en smell tidlig i privatlandskampen mot Slovenia i går, men skal man dømme etter den offensive innstillingen Liverpool-kapteinen legger for dagen foran Kroatia-kampen på onsdag er ikke dette noe som vil hemme ham i dagene som kommer.

- La oss slå Kroatia og få revansje for nederlaget for to år siden, uttaler Gerrard til Daily Mail.

England gikk som kjent glipp av EM-sluttspillet i 2008 etter at de tapte 3-2 for Kroatia på Wembley.

- Vi er fortsatt forbannet etter det resultatet, og vi akter å bruke det som motivasjonsfaktor foran onsdagens kamp, uttalte scouseren etter 2-1 seieren over Slovenia.

- Vi føler oss trygge på at vi skal klare å kvalifisere oss til VM. Å vinne har begynt å bli en vane, men Kroatia blir en tøff test. Som spiller ønsker du ikke en CV der du ikke har nådd store sluttspill.

- På onsdag har vi en fantastisk sjanse til å kvalifisere oss til VM. Vi ønsker ikke å gå til de to siste kampene i en situasjon der vi må vinne. Det er veldig viktig å få jobben gjort så raskt som mulig.

Gerrard spilte første omgang i 2-1 seieren over Slovenia går, men ble altså byttet ut i pausen etter å ha fått seg en smell tidlig i kampen.

- Dette var en god test for oss. Slovenia er et godt lag, og de er ganske hurtige. De spiller ganske likt Kroatia, så det var en fin generalprøve foran onsdagens kamp. Heldigvis var det ingen som pådro seg alvorlige skader. Bare et par smeller, men ingenting alvorlig.

Mascherano måtte bokføre tap
Nattens VM-kvalifiseringskamp mellom Argentina og Brasil endte med seier 3-1 til brasilianerne. Brasil er med dette resultatet allerede klare for VM i Sør-Afrika. Lucas ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen for gultrøyene, mens Javier Mascherano ledet Argentina som kaptein, spilte samtlige 90 minutter og pådro seg gult kort.