Gerrard glad for å bli Årets Spiller

Steven Gerrard er henrykt over å ha blitt kåret til ”Footballer of the Year” i England. - Jeg er glad, men litt overrasket, sier hovedpersonen selv til Liverpool Echo. - Fortjent, mener Rafa.

Fotballskribentene på øyriket mener at Steven Gerrard er Englands beste fotballspiller. På de neste plassene i kåringen "Footballer of the Year" fulgte Ryan Giggs og Wayne Rooney. Gerrard er den første Liverpool-spiller siden John Barnes i 1990 til å vinne denne kåringen.

- Vurdert ut fra kvaliteten på spillerne i denne ligaen, er det et privilegium å vinne en slik pris. Det gjør det bare enda mer spesielt for meg at jeg følger i fotsporene til Liverpool-spillere som John Barnes, Steve Nicol og Kenny Dalglish. Spillere som var heltene mine, sier Gerrard.

- Går vi lengre tilbake i tid tok spillere som Ian Callaghan og Terry McDermott hjem prisen. Spillere som var heltene til min far og mange andre Liverpool-fans, legger han til.

- Det er ikke bare Manchester United som har fantastiske spillere i troppen i disse dager. Chelsea og Arsenal og andre lag har også fantastiske spillere. Kvaliteten på Premier League blir bedre og bedre for hvert år som går, så jeg anser det som en stor bragd å bli tildelt denne prisen. Men jeg må få understreke at jeg har fått fantastisk hjelp på veien fra alle i Liverpool FC.

- Min familie og mine venner kommer for å se meg spille hver gang jeg er i aksjon, og de har en stor del av æren for det jeg har oppnådd innen fotballen. De stiller opp for meg 24 timer i døgnet, sju dager i uken.

- Den største takken skylder jeg likevel manageren, trenerne og mine lagkamerater. Individuelle priser er storartet, men du vinner dem ikke uten stor hjelp fra andre.

Det var Liverpools mediesjef Ian Cotton som ringte Gerrard og slapp den gode nyheten.

- Ian ringte meg, og jeg var faktisk i tvil om jeg skulle ta telefonen fordi jeg mistenkte at det var aviser som ville ha fatt i meg. Men jeg tok den til slutt, og han fortalte meg den gode nyheten. Det var en god følelse.

Rafa hyller Gerrard
Rafael Benitez hyller i dag sin kaptein og mener at Gerrards utmerkelse er høyst fortjent.

- Jeg er veldig glad på Stevens vegner. Det er fantastisk for ham, ettersom han konkurrerte med en rekke gode spillere. At han blir kåret som årets spiller sier det meste, og viser hvor mye han har oppnådd, sier manageren til Echo.

- Han har scoret 23 mål allerede denne sesongen, og har åpenbart hatt en ny fantastisk sesong. Alle i klubben gleder seg over at han har fått denne utmerkelsen.

- Det første Steven gjorde når han fikk vite om kåringen, var å takke staben og lagkameratene.