Gerrard håper på et tidlig mål

Steven Gerrard håper England går offensivt ut mot Andorra på Wembley i kveld. Flere røde spiller VM-kvalifisering i kveld. Weijl kom inn for Nederland U19.

England har hatt fått en forrykende start på sin VM-kvalifisering under Fabio Capello, og har så langt vunnet samtlige kamper. I kveld møter de Andorra på Wembley, i en kamp alle vil forvente de skal vinne - og med seier der vil de kun behøve tre poeng for å være sikret VM-plassen. Liverpool-kaptein Steven Gerrard håper England går offensivt ut og får et tidlig mål i kveld.

- Før kampen så virker det som at alle forventer at vi skal knuse dem med fem eller seks mål. Det viktige for oss er å respektere dem, men score tidlig og bygge videre på det. Vi ønsker en komfortabel seier, men bare det å vinne er det viktigste. Vi ønsker å kvalifisere oss til mesterskapet så fort som mulig.

Flere røde i aksjon i kveld
Det spilles en rekke VM-kvalifiseringskamper i kveld, og mange Liverpool-spillere skal i aksjon.

I Ukraina møter Andriy Voronin og hans land Kasakhstan. Gultrøyene vil med seier henge godt med i kampen om andreplassen i gruppen, og gå opp på like mange poeng som Kroatia med like mange kamper spilt. Kampen har avspark kl. 19.00.

Ryan Babel og Dirk Kuyt er begge med i troppen til Nederland som tar i mot Norge i Rotterdam i kveld. Oranje er allerede klare for VM-sluttspillet, men Kuyt og Babel skal ikke ha noen planer om å gjøre tidligere lagkamerat John Arne Riise og Norge noen tjeneste i kveld. Kampen har avspark kl. 20.45.

Andrea Dossena er med i troppen til Italia som møter New Zealand.  Kampen har avspark kl. 20.50.

For England er som kjent Steven Gerrard med når England tar i mot Andorra på Wembley. Kampen har avspark kl. 21.15.

Javier Mascherano pådro seg gult kort sist, og er suspendert i bortekampen mot Ecuador. Det er tett i den sør-amerikanske VM-kvalifiseringen, og skiller kun to poeng fra Brasil på første og Argentina på fjerde i den ligaen. Argentina har slitt i bortekampene sine så langt i denne kvalifiseringen, og står foreløpig kun med en seier av seks mulige på fremmed gress. Kampen har avspark kl. 23.00.

Weilj kom inn for Nederland
Nederland U19 slo i går Russland U19 i en EM-kvalifiseringskamp i Slovenia. Oranje tok ledelsen etter 31. minutter, før russerne utlignet like etter pause. På overtid vant hollenderne kampen da de scoret på et straffespark.

Vincent Weijl kom inn for Luciano Narsingh etter 70 minutter.