Gerrard kan få kapteinsbindet

Gerrard kan få kapteinsbindet for England dersom John Terry ikke blir risikert i lørdagens privatkamp mot Slovenia. Aquilani håper å finne veien til nettmaskene oftere enn han har gjort tidligere.

Chelseas John Terry er meget tvilsom til Englands privatlandskamp mot Slovenia på lørdag. Midtstopperen sliter med en lyskeskade. Terry trente på torsdag, men Fabio Capello vil neppe risikere å bruke England-kapteinen før onsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Kroatia, også det på Wembley. En seier der vil sikre England plass i VM-sluttspillet neste sommer. Dersom Terry ikke blir spilleklar, får sannsynligvis Steven Gerrard kapteinsbindet i sin 75. A-landskamp. Det skriver Daily Telegraph.


Aquilani ønsker å score hyppigere
Alberto Aquilani blir sett på som en erstatter for Xabi Alonso. Italieneren er ennå en måned unna å være tilbake i spill etter en ankeloperasjon. Nyervervelsen håper å tegne seg hyppigere på scoringslista enn tilfelle var i AS Roma.
- Alonso er sikkert en av de beste midtbanespillerne i verden, så jeg er mer enn beæret over å bli sammenlignet med ham, sier Aquilani til Daily Post.

- Jeg er en midtbanespiller som kan angripe, men også ligge dypt. Min favorittposisjon er bak spissene. Jeg liker å være med i oppbyggingen av spillet og bidra med den siste pasningen.

- Jeg scorer ikke mange mål. Det er hva jeg ønsker å forbedre. Jeg gir alltid alt på banen.