Gerrard lettet over seier

Gerrard var lettet over at hans åpningsmål la grunnlaget for Liverpools 2-0-seier. Carragher mener utvisningen var en hjelpende hånd. Benítez og McCarthy med ulikt syn på det røde kortet.

Scoringer av Steven Gerrard og Yossi Benayoun i 2.omgang sikret Liverpool en 2-0-seier mot Wolverhampton. Målene kom først etter at gjestenes Stephen Ward hadde fått rødt kort.
- Wolves var organisterte. De ville uansett bli vanskelige å beseire, uttalte Steven Gerrard til ESPN etter kampslutt.

- Det handlet bare om å vente på gjennombruddet. Vi spilte nervøst til tider, og tilskuerne var nervøse til tider. Men vi visste at vi hadde troen på at det skulle komme, og det gjorde det.

- Når du ikke får de resultatene du forventer, kommer det alltid til å påvirke selvtilliten.

- Men vi ønsker å få orden på dette. Spillerne lider i øyeblikket. Hvis vi fortsetter å vise den holdningen som vi gjorde i dag, kommer vi til å komme dit opp hvor vi ønsker å være.

Jamie Carragher mener at de røde fikk det lettere etter utvisningen av Stephen Ward. Wolves-spilleren ble sendt av banen for sitt andre gule kort. Dommer Andre Marriner ga først gult kort til feil mann og noterte ned Christophe Berra. Liverpools spillere fikk overtalt dommeren til å undersøke med assistentdommeren. Feilen ble rettet og Ward ble sendt av banen.
- Wolves spilte veldig bra i 1.omgang. De var godt organiserte og tok oss på kontringer et par ganger. Utvisningen ga oss opplagt en hjelpende hånd, sa Carragher til ESPN.

- Straks man får det første målet, roer det spillerne, men jeg tror det andre målet drepte kampen, spesielt da de hadde ti spillere.

- Dette er hva vi trengte. Vi har ikke helt troen i øyeblikket, så det roet selvsagt nervene.

De to managerne hadde et ulikt syn på utvisningen.
- Vi visste at det ville bli tøft. De jobbet veldig hardt. Jeg synes utvisningen var klar, oppsummerte Rafael Benítez til tv-kanalen.

- Vi kontrollerte mer. Vi hadde kontrollen spesielt i begynnelsen av andre omgang, men vi må score. Det var viktig å vinne. Det første målet var veldig, veldig viktig for oss. Det andre avgjorde kampen.

Wolves-manager Mick McCarthy mente imidlertid at Stephen Ward ikke burde fått det andre gule kortet.
- Jeg har akkurat sett på reprisen. Jeg synes ikke det var utvisning. Jeg synes ikke han ble tatt. Jeg tror han løp ut av rommet og falt.

- Jeg vet ikke om han fikk hjelp av fjerdedommeren. Phil Dowd. Dersom han gjorde det, undrer jeg på om irske landslaget kunne fått litt hjelp i Frankrike, fordi jeg trodde ikke man kunne det.

- Jeg antar at straks han hadde gjort opp sin mening om at det var gult kort til Berra, måtte han gi det til Ward. Jeg har sett det. Jeg synes bare ikke at han tok ham.

McCarthy var stolt av spillerne sine.
- Jeg er virkelig stolt av måten vi spilte på. Jeg synes fansen viste at de var stolt av innsatsen. Alt falt ned på en avgjørelse som forandret kampen.

- Man trenger et avbrudd noen ganger. Liverpool var i desperat behov for et avbrudd. Jeg tror de fikk ett fordi vi ble redusert til 10 spillere.

- Vi stanset dem. Vi så ikke ut til å være i farligheter. Det er hardt arbeid å spille mot dem selv med elleve spillere.