Gerrard må innom rettssalen igjen i dag

Steven Gerrard må i dag nok en gang møte i retten i forbindelse med nattklubbbråket i Southport. Også denne gang er det kun snakk om formelle prosedyrer før saken går til høyere rettsinstanser.

Steven Gerrard må igjen møte i retten i dag, etter den berømte nattklubbepisoden i Southport den 29.desember. Sammen med seks andre menn vil han møte i rettslokalene i North Sefton, bare noen hundre meter fra der bråket i nattklubben fant sted. Det forventes at Liverpool-spilleren vil si seg ikke skyldig i tiltalen om overfall og voldsbruk.

Liverpool-kapteinen ble løslatt mot kausjon etter en høring i januar. Nå vil han møte for den samme retten for nye formaliteter, før saken overføres til den såkalte crown court, der selve saken vil bli ført.

Sist Gerrard møtte i retten måtte han kun bekrefte navn, alder og adresse. Nå vil han altså møte sammen med de seks andre mennene som er tiltalt for bråket i nattklubben Lounge Inn, som resulterte i at en 34 år gammel mann måtte behandles på sykehus for ansiktsskader.

Selv om svippturen innom retten utvilsomt forstyrrer dagens trening for Gerrard, er det hevet over tvil at han starter kampen mot Aston Villa på søndag.