Gerrard rekker Newcastle-kampen

Steven Gerrard er tilbake i trening med lagkameratene, og Rafael Benitez tror at kapteinen vil bli klar til søndagens kamp mot Newcastle. Rafa tenker ikke på mulige spillersalg.

Steven Gerrard ser ut til å bli friskmeldt i tide til Premier League-oppgjøret mot Newcastle på Anfield søndag. Kapteinen er tilbake i trening med lagkameratene etter å ha vært ute med en lyskeskade i to uker. Rafael Benítez antar at 28-åringen blir involvert mot "The Magpies".
- Steven gjør det bra, og han trener med resten av laget, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror han vil bli frisk og tilgjengelig til søndag. Det er gode nyheter for laget og for ham fordi han kan bli en nøkkelspiller for oss i de gjenstående kampene.

- Troppen har spilt bra og scoret mål uten Steven, så det er positivt.

Engelsk presse har den senere tiden linket flere av Liverpools spillere med en overgang i sommer. Blant annet har det vært spekulasjoner om fremtiden til Xabi Alonso, Daniel Agger, Andrea Dossena, Ryan Babel og Andriy Voronin. Benítez påpeker at det for tiden kun er fokus på ligainnspurten, ikke mulige spillersalg.
- Jeg har lest avisene, og de snakker om ulike spillere, sier Benítez.

- I dag kan jeg garantere at vi ikke tenker på å selge noen. Alt vi tenker på er å gjøre jobben vår og forsøke å vinne Premier League-tittelen, hvis mulig.

- Deretter vet du aldri hva som kommer til å skje i markedet. I dette øyeblikket forbereder vi oss bare til å vinne kampene.