Gulacsi henrykt over ny kontrakt

Peter Gulacsi skrev for et par uker siden under på en ny kontrakt som binder ham til Liverpool FC frem til sommeren 2013. Ungareren er henrykt over at den nye avtalen nå er i boks.

Reservelagsmålvakt Gulacsi ser på den nye kontrakten som en plattform han kan bygge videre på for å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen på Anfield. 19-åringen satt som kjent på reservebenken i ligakampen mot Bolton nylig, ettersom Diego Cavalieri måtte reise hjem til Brasil grunnet dødsfall i familien.

- Jeg er veldig glad for at den nye kontrakten er underskrevet. Jeg kom til klubben for to år siden, og det var et av de største øyeblikkene i mitt liv å skrive under for Liverpool, forteller ungareren til Liverpoolfc.tv.

- I løpet av de to årene som er gått har jeg prøvd å gjøre mitt beste. Å skrive under på en ny kontrakt var neste trinn på stigen, og forhåpentligvis kan jeg oppnå suksess i denne klubben, legger han til.

- Det er fantastisk at jeg nå får være her i fire år til, og det gir meg en god mulighet til å bli en bedre keeper. Kanskje klarer jeg å spille meg inn i førstelagsdiskusjonen også.

- Alle som er i klubben har ambisjoner om å spille for førstelaget. Selvsagt er det langt opp, og det må mye hardt arbeid til. Men du fokuserer hele tiden på å nå dine mål, og mitt mål er å spille for førstelaget. Jeg vet det ikke blir lett, men nå har jeg bedre tid på meg og bedre muligheter til å nå målet.

- Straks jeg kom hit skjønte jeg hva Liverpool FC handler om, og hvor fantastiske supporterne er. Jeg mener dette er den beste klubben i verden, og det føles fantastisk å være en del av den.

Gulacsi kom opprinnelig på en låneavtale fra MTK Hungaria i 2007, men overgangen ble gjort permanent etter at målvakten hadde imponert på reservelaget i 2007/08-sesongen. I fjor tilbrakte sisteskansen en periode på utlån i Hereford United, før han i sommer fikk være med førstelaget under preseason i Sveits og Asia. Totalt spilte han i fem preseasonkamper for førstelaget i sommer.

- Det var helt ulikt alt annet jeg har vært med på tidligere. Jeg spilte noen kamper for Hereford på utlån i fjor, og jeg har også internasjonale kamper for Ungarn, men å spille på førstelaget var en helt ny erfaring.

- Det var nytt for meg å spille foran så mange tilskuere, og i et høyere tempo. Det var ikke lett, men jeg lærte mye av disse treningskampene. Jeg fikk jobbe sammen med Pepe Reina, og fikk se hvordan han gjør ting. Det var virkelig flott å få lære av ham.