Gulacsi og Simon beseiret Dalla Valle

Andras Simon på scoringslisten da Ungarn U19 slo Finland U19. Hans andre scoring på to kamper i EM-kvaliken. Landslagsoppdrag for Vincent Weijl og Daniel Pacheco.

Ungarn U19 slo i dag Finland U19 2-1 i EM-kvalifiseringens eliterunde i Serbia. Liverpool-trioen Peter Gulacsi, Andras Simon og Lauri Dalla Valle startet alle kampen. Simon kom sågar på scoringslisten. Han åpnet nemlig scoringene for Ungarn da han satte et innlegg fra høyre i mål etter sju minutter. Finland utlignet 11 minutter senere, etter en cornersituasjon. Ungarernes vinnermål kom i det 74.minutt, og på tampen av kampen bidro Peter Gulacsi (bildet) sterkt til seieren med flere gode redninger. Målscorer Simon ble byttet ut to minutter før slutt, mens både Dalla Valle og Gulacsi spilte hele kampen. Dalla Valle var involvert i de fleste av Finlands sjanser i kampen.

Den andre kampen i gruppen i i dag er ikke ferdigspilt. Der spiller vertsnasjonen Serbia mot Østerrike.

Finland står etter dagens kamp bokført med ett fattig poeng på to spilte kamper, mens Ungarn har tre poeng på like mange kamper.

Weijl med i foreløpig tropp
Liverpools Vincent Weilj er med i Nederlands foreløpige tropp på hele 37 spillere til mellomrunden i EM-kvalifiseringen for U19-landslag. Nederland møter Slovenia, Hviterussland og vertsnasjonen Russland i perioden 4-9.juni. Forberedelsene til kvalifiseringen starter 27.mai, og den endelige troppen vil være klar kommende mandag, 18.mai.

Pacheco i treningskamper for Spania U18
Daniel Pacheco har blitt tatt med i Spania U18 sin tropp til to treningskamper mot Frankrike U18. Kampene spilles 19. og 21.mai.