Har lært av tidligere erfaringer

Benitez innrømmer at de røde brukte de negative erfaringene fra forrige sesong som rettesnor i lørdagens seier over Burnley. Bekkenbensskade for Mascherano. Coyle irritert over målene.

Liverpool har nå beseiret både Burnley og Stoke 4-0 hjemme. Forrige sesong klarte de røde bare uavgjort på Anfield mot Stoke, Hull, Fulham og West Ham. Rafael Benítez mener at merseysiderne har fått nyttig erfaring fra hjemmekampene mot de mindre lagene.
- Klart vi har brukt erfaringene fra tidligere år. Vi forsøker å spille vår fotball, sier Benítez til Sky Sports.

- I 1.omgang var de (Burnley) ikke dårlige, og de gjorde det bra. Men så fort vi scoret det første målet, og spesielt det andre, måtte de gå fremover.

- Det ble noe mer rom for oss, og med kvalitet kan vi åpenbart alltid være en trussel.

Benayoun scoret tre mål, og viste også bra samspill med Dirk Kuyt.
- Forståelsen mellom dem er meget god. En av styrkene til Yossi er å spille mellom lagdelene og gjøre de riktige tingene og de riktige bevegelsene.

Innledningsvis mot Burnley var det lavt tempo, og Burnley var fullt på høyde med Liverpool.
- Den andre scoringen var nøkkelen for meg. Jeg var ikke fornøyd med det jeg så de første minuttene. Vi begynte ikke veldig bra, sier Benítez til The Independent.

Bekkebensskade for Mascherano
Daily Mail skriver at Javier Mascherano har en bekkenbensskade. Rafael Benítez bekreftet i går at argentineren først ville kom returnerne fra Sør-Amerika i dag fordi midtbanespilleren måtte ta noen prøver, men at det ikke var snakk om noe alvorlig.

Coyle: - Billige baklengsmål
Burnley-manager Owen Coyle synes at Liverpool fikk relativt lettkjøpte mål.
- Det var en bratt lærekurve for oss. Jeg er skuffet over måten vi slapp inn målene. Vi kan gjøre det bedre enn dette.  Jeg kommer ikke til å forandre måten vi spiller på. Jeg vil alltid oppmuntre til å forsøke å spille fotball.

- Vi begynte svært bra. Vi så komfortable ut. Men vi må ikke kople av mot spillere som dette. Da blir du straffet. Jeg kan ikke klage på resultatet. Vi spilte mot verdensklassespillere.

- Jeg er irritert over det første målet vi slapp inn. Vi trakk oss tilbake og tillot Yossi Benayoun å komme til skudd.

- Deres andre virket å være offside. Dirk Kuyt så ut til å være en meter offside, og den tok dem i førersetet.