Hard kamp om venstresiden

Insúa, Dossena og Aurelio kjemper om en plass på backen, mens Riera, Babel og Benayoun vil spille på flanken. Dossena fyller år. Åtte år siden første CL-kamp. Hull på general sale.

Rafael Benítez står overfor et dilemma når han skal velge hvem som skal spille på venstrebacken fremover. Emiliano Insua har vært førstevalget hittil i sesongen, men har hatt hard kamp fra Andrea Dossena. Fabio Aurelio er på god vei tilbake etter en kneoperasjon, og kan være et alternativ allerede mot Burnley. Alle tre har foesøkt å gjøre inntrykk på trening under landkampsavbrekket.
- Fabio er en spiller med kvalitet. Hans avleveringer inn i boksen, spesielt når vi spiller hjemme, er fremragende. Han bidrar med gode pasninger og innlegg, noe som er meget viktig, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Han er ikke i kampform, men er mye bedre. Han har ikke vært av gårde med landslaget, så han har fått trene hardt. Fabio vet nøyaktig hva vi forventer av ham.

- Insúa har gjort det veldig bra. Han imponerte forrige sesong da vi trengte ham, og det er det samme denne sesongen.

- Vi har virkelig god kamp på venstre nå, med Insua, Aurelio og Dossena.

- Det betyr hodebry for meg, men det er bra. Det er opp til meg å plukke riktig spiller.Benítez har også tre spillere - Yossi Benayoun, Albert Riera og Ryan Babel - som kjemper om en plass på venstresiden på midtbanen. Riera og Babel har uttrykt misnøye over lite spilletid.
- Jeg har allerede snakket med Riera. Det er ingen problemer. Jeg skal snakke med Ryan, sier Benítez.

- Ryan må prestere for oss. Han må være klar til denne kampen eller den neste, fordi vi har mange kamper å spille før januar.

- Jeg tenker ikke på muligheten til å la ham gå på lån.
Gratulerer med dagen Dossena
Andreas Dossena fyller 28 år i dag - vi gratulerer. Etter overgangen fra Udinese i fjor sommer har han spilt 26 kamper og scoret to mål (Manchester United og Real Madrid!).

11. september er også dag Liverpool spilte sin første Champions League kamp. Det skjedde mot Boavista i 2001, samme dag som terroristene slo til mot World Trade Center i New York. Til tross hendelsene i USA ble alle kamper den dagen spilt. Champions League kampene dagen etterpå ble imidlertid avlyst.

Hull på general sale
Billetter til hjemmekampen mot Hull er nå i åpent salg på telefon. Alle billetter som var tilgjengelig på online-salget er nå utsolgt. De som er Members eller har Fancard kan ringe telefon: 0044 870220 2151 for billettkjøp.