Harmoni i ledelsen

Rafael Benitez sier at han samarbeider godt med den nye daglige lederen Christian Purslow, mens Purslow på sin side forklarer hvilken rolle Kenny Dalglish nå spiller i LFC.

Striden mellom Rafael Benitez og tidligere daglige leder Rick Parry ble vel dokumentert, og resultatet ble at Rafa fikk en ny kontrakt med friere hender mens Parry ble sendt på dør. Manageren sier nå at han arbeider godt sammen med fungerende daglig leder Christian Purslow.

- Vi arbeider veldig hardt sammen, og veldig nære, forklarer Benitez til Liverpool Echo.

- Vi har ikke et møte bare hver uke men heller hver dag. Vi snakker sammen på telefonen og så fort jeg prøver og ønsker å gjøre noe, er han der.

- Jeg synes samarbeidet er godt. Jeg er virkelig fornøyd.

- Jeg tror han forstår klubben, fortsetter Rafa om Purslow.

- Han fortalte meg om noen kamper og husker hvem som scoret seiersmålene og slikt - noe som av og til kan være et problem for meg! Han elskere klubben og ønsker å gjøre det beste for klubben.Christian Purslow satt sammen med Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse i forbindelse av offentliggjøringen av den nye sponsoravtalene med Standard Chartered, og forklarer hvilken rolle King Kenny nå har i Liverpool FC.

- Det at Kenny Dalglish har kommet tilbake i klubben er viktig i hva vi bygger her, han er et symbol på hva vi står for, understreker Purslow.

- Liverpool er en familie og våre store legender vil ønske å føle seg inkludert og ønsket. Og hvor de kan spille en rolle i å bringe Liverpool framover, da føler jeg sterkt at det er veldig viktig.

- Rafa og jeg diskuterte det trolig den andre dagen tilbake på arbeid og det er et perfekt eksempel på hvordan det sportslige og det kommersielle kan arbeide sammen.

- Kenny har to roller. Han hjelper Rafa på akademiet med å være vårt ansikt utad, å få familier til å føle seg mer komfortable med å bringe unge spillere til vårt akademi og hjelpe Rafa med å få til noe nytt i et ungdomsprogram som, la oss være ærlige, ikke har greid å bringe fram en eneste førstelagspiller under de ti siste årene.

- Samtidig er det også vanvittig viktig på den kommersielle delen å ha en kar som Kenny i arbeid for fotballklubben. Mange av våre samarbeidspartnere ser nå fram til å tilbringe tid sammen med ham og noen av våre legendariske spillere.

Kenny selv sparer heller ikke på rosen.

- Jeg vet at en daglig blir vurdert ut fra flere ting. Christian Purslow og klubbens kommersielle direktør Ian Ayre fortjener et kraftig klapp på skulderen for å ha skaffet denne klubben en rekordstor sponsoravtale. Det viser at de er menn som er fast bestemte på å ta denne klubben framover i riktig retning.

- Det illustrerer også den posisjonen som Liverpool Football Club har når et selskap på størrelse som Standard Chartered Bank skal ha sitt navn på våre trøyer.

- Det er fantastiske nyheter.