Hotellavtale i Oslo

Supportunionen for Britisk Fotball (SBF) har inngått en avtale med Best Western Karl Johan Hotel i Oslo for medlemmer av supporterklubben.

Supportunionen for Britisk Fotball (SBF) har inngått en avtale med Best Western Karl Johan Hotel i Oslo. Hotellet ligger midt på Karl Johan i Oslo med Stortinget som nærmeste nabo, og har røtter tilbake til slutten av 1800-tallet. Best Western Karl Johan Hotel har 114 velutstyrte rom i tillegg til fem flotte møtesaler med kapasitet til opp 80 personer. Adressen er Karl Johans gate 33. For nærmere informasjon om hotellet; se http://www.karljohan.no

Avtalen SBF har inngått med Best Western Karl Johan Hotel gjelder spesialpriser på leie av rom med frokost fra torsdag til mandag. Alle som er medlem av en supporterklubb tilknyttet SBF kan benytte seg av tilbudet.

SBFs priser:
Enkeltrom med frokost: NOK 795,- (torsdag - mandag)
Dobbeltrom med frokost: NOK 995,- (torsdag - mandag)

Bestilling skjer på [email protected] eller på telefon: 23 16 17 00. Husk å oppgi "Supporterunionen for Britisk Fotball" ved bestilling.

I tillegg har supporterklubber tilknyttet SBF mulighet til å leie hotellets møterom. Det opereres med dagpakker som gjelder hele uken og for minimum ti personer. Prisen inkluderer leie av møterom med standard AV utstyr (inkl. prosjektor), lunsj, to kaffepauser hvorav en med kaffemat og frukt i møterom. Gratis tilgang til trådløst internett er også inkludert i prisen. SBFs pris: NOK 445,- pr. person pr. dag

Avtalen gjelder frem til 31.12.2009.

Ta kontakt med SBF på [email protected] hvis du har ytterligere spørsmål til avtalen.