Ingen flere gratisbilletter igjen

Alle gratisbillettene vi har fått til kampen mot Lyn er nå revet bort. Utsendelse skjer ikke før til uka.

Tidligere i dag kom vi med gladmeldingen om at Unibet ville gi bort 500 billetter til våre medlemmer - helt uten forpliktelser. Vi er dessverre nå helt tomme.

På bakgrunn av all den støy og urettferdighet som har oppstått i kjølvannet av billettsalget til kampen takket vi ja til dette. Supporterklubben har tidligere kjørt denne saken i media og hevdet at billettprisene er urimelig høye og pekt på at feks mange barnefamilier ikke har råd til å gå på kamp for å se de helrøde fra Anfield i aksjon. Såvidt vi vet er priser opp mot kr 800,- for en vennskapskamp Norgesrekord!

Supporterklubben har hatt møte og telefonsamtaler med Lyn-direktør Erik Langerud om saken og kjenner oss ikke igjen i det kostnadsbildet som ble presentert.

På den bakgrunn har vi gjentatte ganger hevet stemmen i media og spurt hvem som til syvende og sist stikker av med penga - og hvorfor det i det hele tatt er mulig at prisen har gått så mye opp fra i fjor? Flyttingen av kampen fra Ullevaal til Bislett rettferdiggjør i seg selv ikke de skyhøye prisene.

Kilder i Liverpool FC bekrefter at de har sagt ja til et litt forbedret tilbudt i forhold til i fjor, men tilbakeviser at deres fee fra kampen rettferdiggjør slike priser.

Igjen spør vi; hvor har pengene tatt veien? Det eneste vi føler oss sikker på i denne saken er at vi til syvende og sist vil komme til bunns i saken og få hele kostnadsbildet på bordet. Da vil også supporerklubbens medlemmer få innsyn i saken. Vi og alle våre medlemmer er lei av aktører som bevisst skor seg på den utrolige interessen rundt Liverpool FC og rått utnytter lojale supportergrupper.

Tom for gratisbilletter
Som de fleste så tidligere i dag fikk vi tildelt 500 billetter fra Unibet som vi uten heftelser eller andre forpliktelse kunne gi videre til våre medlemmer.

Responsen har vært fantastisk stor og innboksen vår har blitt oversvømt av mailer. Dessverre er det nå helt tomt for billetter, og vi ber etternølere om ikke å kontakte oss. Vi har IKKE flere billetter igjen!
Tildelingen av billetter vil skje over helgen. Vi ber dere smøre dere med tålmodighet frem til da.

Vår eneste agenda i denne saken har hele tiden vært, og vil alltid være, å gjøre det beste for våre medsupportere i en vanskelig situasjon og å sørge for at navnet til Liverpool ikke blir svertet.

LES OGSÅ:
- Ingen milliongevinst på kampen (Liverpool.no)
- Haldenmann trekker i trådene (Aftenposten)

Sist oppdatert: 12.juni kl. 21.45