Ingen hjelp fra Boro

Manchester United økte ledelsen på toppen av tabellen til seks poeng etter en 2-0-seier mot Middlesbrough på Riverside. Michael Owen på benken mot Liverpool?

Liverpool håpet på hjelp fra Middlesbrough for å komme nærmere Manchester United i kampen om ligatittelen. Boro kjemper for å overleve i Premier League, og var derfor desperate etter poeng i hjemmekampen mot Manchester United. Det er kun tre sesonger siden nordøst-laget vant 4-1 mot ligalederen, og forrige sesong endte tilsvarende oppgjør 2-2. Men i dag trakk Manchester United det lengste strået med 2-0 etter scoringer av Ryan Giggs og Ji-sung Park. Også i dag fikk Alex Fergusons mannskap en straffesparkavgjørelse i sin favør. Før pause handset Nemanja Vidic, men dommer Mark Halsey vinket spillet videre.

Liverpool ligger nå seks poeng bak Manchester United. Begge lag har nå spilt 34 kamper.

Gjenstående kamper for Liverpool og Manchester United
3.mai (kl 14.30): Liverpool v Newcastle

9.mai (kl 18.30): West Ham v Liverpool
10.mai (kl 14.30): Manchester United v Manchester City

13.mai (kl 21.00): Wigan v Manchester United

16.mai (kl 13.45): Manchester United v Arsenal
17.mai (kl 14.30): West Bromwich v Liverpool

24.mai (kl 17.00): Liverpool v Tottenham
24.mai (kl 17.00): Hull v Manchester United


Michael Owen på benken?
Liverpool kan slippe å møte en av sine tidligere stjernespisser i morgen. Tabloidavisen Daily Mail og mer seriøse The Guardian hevder at Newcastle muligens vil sette Michael Owen på benken mot de røde i morgen. "The Magpies" midlertidige manager Alan Shearer har tidligere uttalt at han hadde et håp om at Owen skulle finne veien til nettmaskene på Anfield. Etter seneste treningsøkt virker det som Shearer velger å vrake spissen som ikke har scoret siden 2-2-kampen mot West Ham 10.januar.
- Det er definitivt ingenting å klage på når det gjelder hans arbeidsinnsats, men det er scoringer som har skapt Michael et navn. Han har vært skuffet over å ikke score. Han smeller inn dem på trening, men jeg ønsker at han skal score i kamper, sier Shearer.