Ingen kontakt med Florentino Perez

Guillem Balague påpeker at det ikke har vært kontakt med Real Madrids presidentkandidat om en mulig overgang for Alonso. Juventus gjenopptar interessen? David Villa vil spille CL-fotball.

Real Madrid skal avholde presidentvalg i sommer. Florentino Perez er favoritt til å vinne, og har allerede en liste over spillere han ønsker å hente til hovedstadsklubben. Xabi Alonso er en av disse spillerne, og det har versert rykter om at Alonso allerede har signert en pre-kontrakt med Real Madrid, slik at 27-åringen skifter beite dersom Florentino Perez vinner valget. Velinformerte Guillem Balague avviser at Alonso i det hele tatt har vært i kontakt med verken Florentino Perez eller Rafael Benítez om et klubbskifte.
- Det er sant at Alonso er et mål for Florentino Perez, favorittkandidaten til å vinne sommerens valg på Bernabeu. Det er også sant at Alonso har en pris, skriver Balague på sin nettside.

- Xabi Alonso har ikke signert en pre-kontrakt med Florentino Perez, og han har ikke kommet til enighet om en avtale med kandidaten. Representanter for Alonso har heller ikke snakket med Rafa Benítez om en overgang. Snakk om en sluttført avtale kommer fra leiren til Florentino Perez, men i øyeblikket har det ikke gitt seg utslag i handling.

Juventus gjenopptar interessen for Alonso?
Ikke alltid like pålitelige Corriere dello Sport hevder at Juventus vurderer å komme med et nytt bud på Alonso til sommeren. Spilleren selv har uttrykt ønske om å fortsette karrieren på Anfield, og Rafael Benítez er i utgangspunktet innstilt på å beholde ham. Spillerens agent virker imildertid noe usikker på Alonsos fremtid.

Villa ønsker CL-fotball
Valencias David Villa er en av spillerne Liverpool har blitt linket til. Spissen vil spille Champions League-fotball neste sesong, men det er ikke sikkert han kan få ønsket oppfylt med Valencia. De ligger på 5.plass i La Liga, to poeng bak Atlético Madrid som innehar den siste Champions League-plassen. Hans fremtid kan ligge et annet sted enn på Mestalla.
- Neste år vil jeg være i Champions League, sier Villa til den spanske sportsavisen AS.

- Det er mange rykter, men jeg ignorerer dem. Jeg vil avgjøre hva som er best for min fremtid. Valencias fans bør ikke være opprørt over at andre klubber ønsker våre spillere. De bør være stolte.