Ingen sannhet i ryktene

Kilder nær Tom Hicks tilbakeviser at Rafael Benítez er i ferd med å forlate klubben, og journalisten Guillem Balague uttaler at manageren ikke får sparken i kveld.

The Times melder at kilder nær Tom Hicks har uttrykt forferdelse over ryktene om at Rafael Benítez er i ferd med å forlate Liverpool FC. Spanjolens fremtid virket å være mer usikker det siste døgnet enn noen gang tidligere. Ledende bookmakere tillot ikke flere veddemål på managerens fremtid, men i Hicks-leiren slår man nå tilbake mot ryktene. Til tross for et motsetningsforhold mellom eierne og Benítez, vil de ikke la manageren gå.

Rafa står fast i forhandlingene om en ny kontrakt, og avviste et femte kontraktstilbud før helgen. Han har mindre enn 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og tror han kan bli tvunget til å se seg om etter en ny jobb hvis partene ikke kommer til enighet innen sesongslutt.

Kilder nær Benítez hevder at de har kommet til enighet flere ganger, men når kontrakten ligger på bordet, så har ordlyden vært enn annen enn det de muntlig hadde blitt enige om.

Balague: - Rafa får ikke sparken i kveld
Den velinformerte journalisten Guillem Balague skriver på sin nettside at ryktene om en mulig avgang for Rafael Benítez ikke medfører riktighet. Det er så mye feilinformasjon som blir spredt at det er umulig å svare korrekt på hver eneste rapport eller rykte, men ettersom Balague har blitt nedrent med e-post, svarer han på henvendelsene.
- Jeg kan si at det med absolutt sikkerhet, kategorisk, at Rafa Benítez ikke kommer til å få sparken i kveld, og at disse ryktene ikke er sanne, utdyper Balague.

- I øyeblikket er situasjonen vanskelig. Det har vært utvikling angående kontraktsforhandlingene på Anfield.

- Et par kamper avgjør ikke min fremtid
Rafael Benítez var i går ganske klar på at han ikke tror at et par kamper avgjør fremtiden hans.
- Dere må vurdere en manager ut i fra karrieren hans, ikke én eller to kamper. Det er min idé. Hvis du må avgjøre en managers fremtid på én eller to kamper, så tror jeg ikke det er den beste løsningen, uttalte Benítez til pressen.