Itandje sendt på utlån

Liverpool FC bekrefter at Charles Itandje har blitt lånt ut til greske Kavala FC for den kommende sesongen. Låneavtalen utløper 30.juni 2010.

Liverpool har lenge slitt med å bli kvitt den omstridte og utskjelte franske reservekeeperen Charles Itandje. Målvakten gjorde seg som kjent mektig upopulær blant Liverpools supportere etter å ha oppført seg upassende under 20-årsmarkeringen av Hillsborough-ulykken i vår.

Det har lenge vært klart at Rafael Benitez ønsker å kvitte seg med Itandje, og man har ved flere anledninger kommet til enighet med andre klubber om en overgang før det hele har strandet på franskmannens lønnskrav.

I dag bekrefter Liverpool FC at keeperen, som kom til Anfield i august 2007 og som har spilt sju førstelagskamper for de røde, har har kommet til enighet med AO Kavala i Hellas om et utlånopphold. Det er snakk om et lån frem til 30.juni 2010 for sisteskansen.

Når låneavtalen utløper, og Itandje er ferdig med sitt år i den greske superligaen, vil han ha ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.